Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
17. května 2024 11:07
Čas čtení 0:26

Nové video děsivé autonehody. Kamion visel z mostu nad řekou

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Nové video děsivé autonehody. Kamion visel z mostu nad řekou
Zdroj: WBNS 10TV

Video zachycuje nehodu z prvního března, při níž zůstal nákladní automobil po srážce s automobilem viset z mostu Memorial Bridge v Louisville v americkém státě Kentucky.

Záběry z palubní kamery ukazují, jak protijedoucí automobil vybočuje ze svého jízdního pruhu, aby se vyhnul stojícímu vozidlu. Kamion do něj narazí a kabina s řidičkou uvnitř sjede ze silnice a zůstane viset 23 metrů nad řekou Ohio.

17. května 2024 8:42 Čas čtení 0:42 Velká posila z NHL je k mání. Šance na příjezd českého útočníka je velká Velká posila z NHL je k mání. Šance na příjezd českého útočníka je velká

Hasiči řidičku pomocí výškového žebříku a kladky dostali záhy zpět do bezpečí. „Když jsem se k ní dostal, modlila se, hodně se modlila a já se modlil s ní,“ řekl Bryce Carden, hasič, který řidičku vysvobozoval.

Video bylo přehráno ve středu u soudu během slyšení Trevora Branhama, který osobní automobil řídil, jak informoval CBS News, americký partner BBC.

Brahnam byl obviněn z několika případů bezohledného ohrožení během řízení vozidla a s pozastaveným řidičským oprávněním.

Domů
Sdílet
Diskuse