První trailer na druhou sérii Prstenů moci

Knihy Novinky Seriály

A je to konečně tady. Prime Video uveřejnilo první ukázku toho, na co se můžeme v srpnu těšit.

Od nejtemnějších hlubin Mlžných hor přes majestátní lesy Lindonu, dechberoucí ostrovní království Númenor, až po nejzazší kouty mapy, stvoří tato království a postavy dědictví, která přežívají ještě dlouho po jejich odchodu. Nyní přichází nejtemnější pán zla…

Příběh Prstenů moci se odehrává tisíce let před Hobitem a Pánem prstenů. Začínáme dobou relativního míru a sledujeme společenství postav, které čelí znovuobjevení zla ve Středozemi. Od nejtemnějších hlubin Mlžných hor přes majestátní lesy Lindonu, dechberoucí ostrovní království Númenor, až po nejzazší kouty mapy, stvoří tato království a postavy dědictví, která přežívají ještě dlouho po jejich odchodu.

Druhá série bude mít oficiální premiéru už 29. srpna a měli bychom se dočkat 8 epizod. To ale ze světa Pána prstenů není všechno. Podle posledních zpráv se do Středozemě znovu povídáme i s Peterem Jacksonem, který je zodpovědný za úspěšné filmové trilogie Pán prstenů a Hobit. O nových filmech z oblíbeného universa J.R.R.Tolkiena se mluví už od chvíle, kdy Warneři koupili práva na známé a oblíbené příběhy a postavy.

Nedávno bylo oznámeno, že se chystá rovnou nová dvojice snímků, které by mohly do kin dorazit už v roce 2026. Přitom na scénáři se teprve začalo pracovat. Pracovní název prozatím zní Lord of the Rings: The Hunt for Gollum a kromě Jacksona se vrátí i Andy Serkis, který si nejen opět zahraje Gluma, ale také usedne na režisérskou stoličku. Jackson by měl na tvorbu dohlížet společně s Fran Walsh a Philippou Boyens.

Spekuluje se, že dějově by mohlo jít o dobu před událostmi Společenstva prstenu, kdy se Gandalf a Aragorn v Mlžných horách a v okolí snažili najít Gluma, aby se nedostal do spárů Prstenových přízraků a Sauronových vojsk.

Zdroj informací a obrázků: CoveredGeekly.com, Nerdist.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge