Jonas Brothers odehrají v O2 areně v rámci jednoho večera pět svých alb

Jonas Brothers | Zdroj: facebook.com/JonasBrothers

Americká bratská kapela Jonas Brothers zahraje poprvé v Praze, a to v polovině října tohoto roku. Původní termín se vzhledem ke změnám v harmonogramu turné přesouvá z 2. června na 15. října 2024.


Jonas Brothers, sourozenecké trio a jedni z hlavních představitelů vlny Disney Channel zahrají během jednoho večera 5 svých alb. V tomto duchu se nese název celého turné, 5 Albums, 1 Night. Praha je jedno z 86 měst, kterému představí své hity a průřez celou svou diskografií. Kromě studiových alb dostanou prostor také sólové projekty Joea a Nicka Jonase a nezapomnělo se ani na soundtrack k originálnímu filmu z produkce Disney, Camp Rock.

Čtěte také: Troye Sivan míří se svou show poprvé do Česka

Hudební tvorba kapely se od popu mířeného na mladší generace za poslední roky přesunula k širší škále posluchačstva a díky tomu se nebojí zdolávat arény po celém světě. Ať už jde o nostalgii z raného mladí nebo dospělejší zvuk posledních dvou desek, které se částečně řadí k alternativě a nebojí se jej hrát ani rádia, bratři Jonasové si za svou kariéru získali velkou celosvětovou popularitu. Jak se poperou s pražskou O2 arenou se ukáže v úterý 15. října 2024. Vstupenky jsou k dostání v sítích Ticketmaster a Ticketportal.


Napište komentář