Aňa Geislerová je tváří nejnovější jarně-letní kampaně Zalando „Trend jste vy“

Zalando, přední evropská online platforma pro módu a životní styl, spouští novou kampaň „Trend jste vy“, s českou herečkou a módní ikonou Aňou Geislerovou. Kampaň je pozvánkou k objevování a oslavě vlastní autenticity prostřednictvím módy, k opuštění věcí, které nám nevyhovují a k výběru toho, co je pro nás skutečně důležité, bez potřeby někomu něco dokazovat. 

V nové kampani se Zalando spojilo s Aňou Geislerovou, herečkou a módní ikonou, která je známá svým jedinečným stylem a sebevědomím ukazovat, že být sám sebou je tím nejlepším bez ohledu na cokoliv.  Kampaň také představuje selekci jarních outfitů, vybraných z tisíců značek dostupných na Zalando, vhodných pro různé příležitosti a každou jedinečnou osobnost.

„Mám velkou radost, že mohu být poprvé součástí Zalando kampaně. Téma kampaně i její vizuál inspirovaný mou knihou mě pobavil a oslovil. Koneckonců každý máme svůj osobní styl a v určitém životním období a věku nás názory ostatních na vlastní styl, oblečení a volby opravdu nezajímají. Jako herečka se měním se všemi svými rolemi a je tak pro mě důležité zachovat si konzistenci a vlastní styl v osobním životě. říká Aňa Geislerová.

Za strategii a kreativní koncept kampaně byla zodpovědná agentura 180heartbeats + JUNG v.MATT a do života ji uvedla agentura Shoot Me Visual Artists. Všechny reklamy režíroval Arek Nowakowski, za výběr osobnosti byla zodpovědná agentura Friendly Friends.

Comments

comments

Vyhledat