• Beauty  • Objevte v sobě múzu s novou kolekcí od NEONAIL

Objevte v sobě múzu s novou kolekcí od NEONAIL

Živé barvy inspirované přírodou a květinami. Kolekce UV gelových laků na nehty The Muse In You od NEONAIL zachycuje podstatu současné doby a nabízí ji v sedmi jedinečných odstínech a květinových dekoracích. Tyto odstíny jsou syté, energické a skvěle odpovídají aktuálním módním trendům.

Výrazné chromové barvy

Paleta barev kolekce The Muse In You odráží kouzlo probouzející se životní energie. Kdo se této kolekce dotkne, otevře dveře k objevení své vnitřní múzy. Vášeň se promítá do odstínů Dose of Confidence a Vivid Soul, jako by byla zachycena v jasně oranžových a zářivě červených tónech. Vibrant Awakening a Born To Be Myself jemně rozpalují ženskou sílu, která rozkvétá v růžových odstínech. Spojením těchto barev s práškovým Glassy Pearl Effect vzniká působivý chromový efekt podle nejnovějších trendů.

Květinová exploze 

Kolekce The Muse In You přináší nový typ nail artu s přírodním nádechem. Jemné detaily suchých květů v odstínech oranžové, růžové a fialové okamžitě navodí romantickou atmosféru. Okvětní lístky mohou být aplikovány na průhledný nebo světlý podklad, aniž by ztratily svou pružnost. Pinzetou je pak lze precizně umístit na požadované místo a vrstva Hard Top dokončí a zapečetí celý design.

UV gel laky z kolekce The Muse In You jsou k dostání za 249,- Kč a květinové dekorace za 89,- Kč ve vybraných dm drogeriích nebo online na neonail-shop.cz.