Sleduj nás

VIDEO: Tyson Fury se nechal strhnout emocemi a napadl Usyka. Jdu si pro jeho srdce! vzkázal

VIDEO: Tyson Fury se nechal strhnout emocemi a napadl Usyka. Jdu si pro jeho srdce! vzkázalFoto: DAZN

„Kašlat na pásy. Usyk je chodící mrtvola, jdu si pro jeho srdce!“ vzkázal Fury před sjednocující bitvou.

Hodiny tikají a atmosféra houstne. Čas největší bitvy novodobé historie těžké váhy boxu se pomalu nachýlil a i jindy klidný Tyson Fury před ní probudil svého bojového ducha. Ten je připravený se rvát nejen v ringu, ale i mimo něj.

Boji předcházel tradiční ceremoniál vážení, při kterém Gypsy King odhodil svůj závoj klidu. Na posledním staredownu se Usykovi ani na vteřinu nepodíval do očí, ovšem nyní to napravil a nejenže svého soupeře zabíjel pohledem, on byl připravený si to s ním vyřídit rovnou na podiu.

„Nas*at na Usyka i celý jeho tým!“ křičel Fury, v němž se nahromadily emoce z posledních dní, během kterých neřešil situaci, kdy jeho otec hlavičkou napadl člena Usykova týmu. Jakmile však slyšel stížnosti ze strany soupeře, rázně jim odpověděl.

„Ať si tam klidně brečí. Pokud si myslíte, že můj otec tomu skrčkovi ukrajinskému ublížil, tak teprve počkejte, jak zametu já s Usykem v ringu!“ konstatoval Tyson pro DAZN krátce po vypjatém staredownu, při kterém Oleksandra strčil.

„Kašlu na pásy. Jdu si pro jeho srdce. Pásy mě nezajímají. Zítra ho čekají muka. S*át na Usyka! A i na celý jeho tým! Všichni mohou dostat přes držku, pokud chtějí!“ křičel Fury do mikrofonu.

Doposud vyrovnané kurzy k tomuto zápasu se konečně začaly překlápět. Většina zahraničních serverů již eviduje Furyho jako papírového favorita, pouze v Česku na Tipsportu je situace pořád vyrovnaná, konkrétně 1,96 vs. 1,96 v této chvíli.

K duelu mezi oběma znepřátelenými tábory dojde tuto sobotu v noci v Rijádu. DAZN informuje, že je ring walk předběžně naplánován na půlnoc. Saúdové ovšem všechny takto velkolepé události natahují a obohacují o show, že by ostrý zápas mohl začít klidně v jednu hodinu ráno.


Další články