Po smrti manželky našel dopis, který mu vehnal slzy do očí. Toto tajemství před ním 60 let skrývala

Fotografie: Depositphotos

Ze smrti své manželky byl nešťastný. Pak však přišel na to, že mu celý život tajila jednu podstatnou věc. Nechápal, jak mu to mohla udělat.

Deník SosialNytt přinesl neuvěřitelný příběh, který umí napsat jen sám život. 80letý vdovec se probíral ve věcech své zesnulé manželky, když narazil na 56 let starý dopis, který jej šokoval. Ačkoliv byl adresován jemu, jeho manželka mu ho zatajila. Z dopisu vyplývalo, že má malého syna. Touto dobou už mu však bylo přes 60 let.

Nevěřil, že mu manželka nic neřekla

Tony Trapani žije v Grand Rapids v americkém Michiganu. Bylo mu 80 let, když jeho manželka, s níž strávil většinu života, zemřela. Když se probíral jejími věcmi, narazil na dopis, který byl napsán už před 56 lety a byl adresován jemu. „Drahý Toni, vsadím se, že jsi překvapený, že ti po tolika letech píšu. Dnes v noci jsem o tobě přemýšlela, stejně jako mnoho předchozích. A tak jsem si řekla, že ti napíšu a zjistím, jak se máš,“ začínal dopis.

„Mám malého chlapce. Nyní je mu pět let. Snažím se ti říct, Toni, že je to tvůj syn. Narodil se 13. listopadu 1953,“ četl nevěřícně Toni. Dopis byl od ženy, se kterou měl krátký románek, než si vzal svoji manželku. Ta před ním ale dopis zatajila a Toni tak neměl nejmenší tušení, že má syna. Oni sami děti mít nemohli. A teď se dozvěděl, že jedno dítě ve skutečnosti má.

Po otevření dveří od auta nevěděl, zda se má smát nebo brečet. Bizarní nápad manželky ho bude pronásledovat

Oba byli šťastní, že se našli

S dopisem zamířil ke svojí neteři, která se rozhodla, že se pokusí jeho syna přes internet vypátrat. I když to nebylo jednoduché, nakonec se jí podařilo kontaktovat tehdy 61letého Samuela Childresse. Ten podle DailyMail prožil své mládí v Pensylvánii a popsal, jak vyrůstal s pocitem prázdnoty, protože nevěděl, kdo je jeho otec. Jakmile jej Tonyho neteř kontaktovala, rozhodl se, že stráví celý týden se svým znovunalezeným otcem.

otec a syn
Fotografie: Freepik

Oba muži si okamžitě padli do oka a cítili, že je mezi nimi silné pouto. Rychle tak začali dohánět ztracený čas. Hodně se navštěvovali a často si telefonovali. Pak si však nechali udělat testy otcovství. A zjistilo se, že Tony není Samuelovým otcem. To byla pro Samuela velká rána a nemohl tomu uvěřit. Ani Tony tomuto testu nepřikládal žádný význam. „Nezajímá mě, co tam píšou. Já vím, že jsi můj syn,“ řekl Tony zdrcenému Samuelovi.

Samuel se tak nejspíš nikdy nedozví, kdo je jeho skutečný otec, ale rozhodl se, že za něj bude považovat právě Tonyho. A ten se zrovna tak svého „syna“ už nikdy nevzdá. Na SvětěKreativity se můžete podívat na jiný nález ve starém domě, který manželům změnil život. Našli starý kufr, který odhalil 70 let staré tajemství jejich domu.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*