Češi se právě dozvěděli o skryté funkci mobilních telefonů, která může dětem zachránit život

Fotografie: Depositphotos

V dnešním světě může být váš mobilní telefon cenným nástrojem pro zvýšení osobní bezpečnosti. Zkontrolujte, zda váš přístroj disponuje touto funkcí.

V současné době čelíme různým hrozbám, a proto je důležité být neustále ostražití a obklopovat se důvěryhodnými lidmi. Možná to nevíte, ale některé telefony nabízejí speciální funkci, která je zaměřena na zvýšení vaší bezpečnosti, zejména při online seznamování. Nezapomeňte si ověřit, zda vaše zařízení tuto funkci obsahuje, mohlo by vám to jednoho dne zachránit život.

Doména nejen kvalitního iPhonu

Většina lidí se s mobilem nerozloučí ani na den. Smartphone je dnes více než jen prostředek pro telefonování; slouží i pro práci na různých úrovních. Mobil je také neocenitelný na schůzkách, jako jsou rande naslepo nebo internetové seznámení. A právě pro takové události je podle webu Genialne ve vašem mobilním telefonu skryta speciální funkce.

Speciálně u online seznamek se setkáváme s úplně neznámými lidmi a nemůžeme vědět, co od nich očekávat. Proto byste měli zachovat opatrnost. Nejde o to být paranoidní a domnívat se, že nám každý chce ublížit. Je však vhodné mít na paměti svou bezpečnost. K tomu se může hodit speciální funkce, kterou některé telefony nabízejí. Jak ji jednoduše zapnout, zjistíme na videu, které bylo zveřejněno na síti TikTok.

Vaše klíčky od auta skrývají tajnou funkci, o které ví jen hrstka lidí. Tento geniální trik ocení každý

Bezpečnost by měla být vždy na prvním místě

Jedná se o funkci, která umožňuje automatické odeslání varovné SMS zprávy určené osobě. Tato funkce má zvýšit vaši bezpečnost. Stačí jít na SMS zprávy, vybrat osobu, které důvěřujete, a kliknout na tlačítko plus vedle jejího jména. Poté najděte ve svém telefonu funkci nazvanou – dejte mi vědět a nastavte časovač.

@smartspotcompl Ta funkcja iPhone może Cię uratować! Zapisz ten film na później, aby móc do niego wrócić kiedy będzie Ci potrzebny ✅ Kiedy przebywasz poza domem zadbaj o swoje bezpieczeństwo i skorzystaj z opcji ‚daj znać’. Jesli po określonym czasie nie skontaktujesz się z wybraną bliską osobą, automatycznie otrzyma ona powiadomienie o Twojej lokalizacji Przydatne, prawda? . #iphonetricks #iphonehacks #iphonetips #iphonetip #iphonetricks #safety #safetytrick #safetyfirts ♬ Creepy music box texture(1275186) – YuuTheEntertainment

Pokud máte v plánu setkat se s někým neznámým, můžete nastavit, aby se po dvou hodinách odeslalo upozornění na telefon vašeho blízkého. Pokud po odeslání takové zprávy nedáte vědět, že je vše v pořádku, tato osoba automaticky obdrží SMS s vaší polohou. Jednoduchým způsobem můžete také zjistit, jestli je váš telefon odposloucháván. Metodu jsme čtenářům deníku SvětKreativity přiblížili v již dříve.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*