BÝK (21. 4. – 20. 5.)

I když to nemáte ve zvyku, vložíte se do cizího sporu. Už vás totiž nebaví poslouchat, jak si jeden na druhého stěžuje. Každého zvlášť zkusíte přesvědčit, že se na sebe zlobí kvůli banalitě, a docela se to podaří. Jakmile je však dáte dohromady, jejich zášť opět propukne naplno. Ještě tedy počkejte, až jejich hlavy trochu vychladnou.

BLÍŽENCI (21. 5. – 21. 6.)

Výběr toho, kdo by stál „za hřích“ máte ztížený tím, že se stýkáte jen s osobami ze stejného oboru. Navzájem se skoro všichni znáte, takže byste milostný románek stěží utajili. Máte dvě možnosti, buď si dáte studenou sprchu, nebo si tajnou lásku najdete v jiných sférách.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Chcete-li dosáhnout naplánovaných cílů, zviditelnit se, nebo víc vydělávat, snažte se tolik neohlížet na minulost ani na okolí. Brzdíte tak sami sebe, navíc vás rozhodí věčně reptající nespokojenci. Parádně vás motivuje společnost aktivních, pohodových a usměvavých jedinců.

LEV (23. 7.–23. 8.)

Svým způsobem vás baví zbavovat se nepotřebných věcí a nahrazovat je novými. Členové rodiny se na vaše tradiční pojetí jarního úklidu budou tvářit všelijak, ale zapojí se. Jen po nich nechtějte, aby vyházeli oblíbené kousky oblečení nebo zmenšili svoji sbírku čehokoli.

PANNA (24. 8.–23. 9.)

Podle sebe posuzujete druhé a občas jste příliš kritičtí. Citům ani vztahům tento postoj nesvědčí, což si opět potvrdíte. Osoba, kterou z něčeho podezíráte, se to souhrou okolností může dozvědět a urazí se. Dobrá zpráva zní, že se vlastní pílí zase dostanete do kondice.

VÁHY (24. 9.–23. 10.)

Je nejvyšší čas změnit taktiku. Malými, nenápadnými krůčky se dostanete k cíli snáz a rychleji než dosavadním způsobem, kdy se do všeho vrháte po hlavě. Zejména partner ocení i to, že projevíte zájem o činnosti, které baví víc jeho než vás. Pokud se zapojíte, bude nadšen.

ŠTÍR (24. 10.–22. 11.)

Než se začnete vztekat kvůli tomu, že kdosi nedodržel slovo, zkontrolujte si elektronickou poštu. Nejspíš objevíte zprávu, kterou jste v té záplavě nepotřebných přehlédli. Naštěstí bude příznivá. Uklidníte se a třeba si vzpomenete na předsevzetí, že si občas zacvičíte.

STŘELEC (23. 11.–21. 12.)

Po nedávných zkušenostech nechcete nic zanedbat a snažíte se předejít komplikacím, proto budete všechno kontrolovat a na všem šetřit. Při konečném hodnocení patrně zjistíte, že jste ve všech směrech v plusu, a za to byste se měli odměnit. Pořiďte si něco jen tak pro radost.

KOZOROH (22. 12.–20. 1.)

Člověk, se kterým jste si kdysi byli hodně blízcí, vás požádá o zvláštní laskavost. Na nic se nevyptávejte a udělejte, co je třeba. Vlastně to pro vás bude maličkost, stačí pár telefonátů a lichotivých slov na jeho adresu před správnými lidmi. Velkorysost vám brzy oplatí.

VODNÁŘ (21. 1.–19. 2.)

Nově si rozdělíte úkoly i zodpovědnost, takže se situace uklidní. Chvíli však potrvá, než si na systém zvyknete, proto se může stát, že něco neuděláte v domnění, že to má na starosti kdosi jiný. Nevadí, všichni se zjevně budete snažit a na výsledcích se to co nevidět projeví.

RYBY (20. 2.–20. 3.)

Rozhodnutí blízkého člověka vám nedává smysl. Rovnou se ho tedy zeptejte, oč jde. I z jeho zmateného vysvětlování správně usoudíte, že jeho cílem je vaše společné dobro. Zdá se, že budete mít obecně potíže zorientovat se v tom, co říkají a dělají druzí, ale to se spraví.

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Máte-li zlozvyky, kterých se marně pokoušíte zbavit, nyní nastala pravá chvíle skoncovat alespoň s jedním. Také máte šanci naučit se věci, v nichž tápete, nebo si osvojit nové dovednosti. Vaše odhodlání i pevná vůle porostou, takže máte značnou šanci dosáhnout toho, co chcete.

Zdroj: iGlanc.cz, časopis Story, Kristýna Polanská se ve volném čase zabývá sestavováním horoskopů

Související články