Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Hvězdné posily z NHL: Nečas míří do Prahy. Pastrňák se Zachou musí projít zdravotní prohlídkou

Martin Nečas © google.com

Martin Nečas posílí českou hokejovou reprezentaci. Boston nezvládl zápas proti Floridě a končí v play off. David Pastrňák a Pavel Zacha jsou volní, čeká se na zdravotní prohlídku.

Martin Nečas posílí českou hokejovou reprezentaci na MS v hokeji 2024

Martin Nečas dostal povolení, aby mohl posílit český národní tým na domácím mistrovství světa v hokeji a míří do České republiky. Je velice pravděpodobné, že ho uvidíme v akci v dnešním večerním zápase proti Velké Británii.

Martin Nečas hraje na pravém křídle, ale dokáže zastat pozici centra. Díky tomu má Radim Rulík více variant k dispozici při sestavování jednotlivých formací.

Rodák z Nového Města na Moravě opakovaně hovořil o touze posílit český národní tým, pokud mu to okolnosti dovolí. Martin Nečas úspěšně prošel zdravotní prohlídkou a je na cestě do České republiky.

Martinu Nečasovi vypršel kontrakt a nevypadá to, že by zůstal v Carolině. Pod generálním manažerem Robem Brind'Amourem hraje až ve třetí formaci a vypadl z přesilových her. Sám Nečas není spokojený s časovým vytížením a chce odejít někam, kde bude mít více prostoru. Po vyřazení ze Stanley Cupu musí spolknout hořkou pilulku, jako David Kämpf, ale své myšlenky nyní soustřeďuje na domácí šampionát.

Martin Nečas patřil k nejproduktivnějším hráčům Caroliny a v play off byl nejproduktivnějším českým hráčem.

Rozhovor Martina Nečase:

Boston vypadl: David Pastrňák a Pavel Zacha jsou volní

V dnešním ranním zápase selhal Boston proti Floridě a loučí se s play off. David Pastrňák s Pavlem Zachou jsou nyní volní pro doplnění soupisky. Není pochyb, že po Davidu Pastrňákovi sáhne Radim Rulík, otázkou zůstává, zda povolá i Pavla Zachu, ale dá se předpokládat, že ano.

Pastrňák patří mezi největší ikony současné NHL a Boston je postavený právě kolem Davida. Pokud projde zdravotní prohlídkou, získal by český tým další hvězdnou posilu pro šampionát.

David Pastrňák má skvělou bilanci na MS v hokeji. Rodák z Havířova startoval na čtyřech mistrovství světa, připsal si celkem 29 bodů (13+16) ve 28 zápasech.


Ještě není jisté, zda oficiálně tým posílí, ale pokud projde zdravotní prohlídkou, máme se na co těšit. O aktuálním stavu vás budeme informovat v průběhu dne. Petr Nedvěd potvrdil zájem o oba hráče. Brzy se s oběma hráči spojí.

Zdroj: hokejportal.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.
78.7 ms