Monika Leová popsala největší strach každé mámy. Syn jí vyklouzl z ruky na beton

Věčně usměvavá moderátorka Monika Leová zažila pořádný šok. Její osmiměsíční syn Maxmilián jí totiž vyklouzl z náruče rovnou na beton. Vystrašená maminka se se svým děsivým zážitkem podělila na sociálních sítích.

Monika Leová má s manželem Martinem dceru Miu a osmiměsíčního syna Maxe. Právě ten modelce a moderátorce upadl z rukou přímo na beton. „Poprvé jsem vzala do rukou Miu i Maxe najednou, protože oba plakali. Bohužel jsem se ale sklouzla na rampě a Maxík mi vypadl z ruky a spadl na beton,“ popsala sled událostí nešťastná maminka v příběhu na Instagramu.

Mohlo by vás zajímat: Monika Leová podruhé maminkou. Příchod potomka oznámila na sociální síti vtipnými výroky

Jelikož se malý Max rozplakal, myslela si, že vše bude v pořádku. Zanedlouho ale přišel pořádný strach. „Chvilku plakal, ale pak začal usínat a moc nereagoval. Tak jsme raději zavolali rychlou a ti nás zavezli do nemocnice, kde jsme byli jednu noc na pozorování,“ pokračovala s popisem Monika. Dvojnásobnou maminku zavezla záchranná služba do nemocnice v Ústí nad Orlicí. Nyní už jsou oba dva v pořádku a doma.

Rodinný život

Sympatická moderátorka svou první dceru porodila v roce 2021 a netajila se tím, že se jednalo o náročný proces. „Už nikdy nerodím,“ poznamenala vyčerpaná maminka. Jak se ale traduje, brzy na bolest zapomněla a dva roky na to přišel na svět syn Max.

Čtěte také: Monika Leová uvaří podle tátova receptu. Modelky se málem nenají

Ani v tomto případě se to ovšem neobešlo bez napětí. Její syn si totiž při porodu zlomil klíční kost. „Červené flíčky a tečky, co má Max v obličeji, nejsou pihy, ale petechie. Jsou to popraskané žilky, které se vytvoří po delším nebo namáhavém porodu. Měly by se vstřebat do tří až pěti dnů. Max je měl po celém těle, což už tak obvyklé není. Tak mu dělali testy, zda má dostatek krevních destiček, a vše měl v pořádku. Také má z porodu zlomenou klíční kost, ale to se prý miminkům hojí rychle a dobře,“ popsala tehdy na Instagramu Česká Miss Earth 2013.

Monika je spolu s manželem Martinem Košínem už čtrnáct let. Spojuje je mimo jiné také láska k cestování, zasnoubili se až v daleké Austrálii. A v minulosti si společnýma rukama dokonce předělali obytnou dodávku, ve které mají vše potřebné. Nechybí roztomilá kuchyň ani postel. Ačkoliv se exotická kráska vztahu zpočátku bála, Martin se do vietnamské komunity začlenil skvěle. „Vždycky jsem se mezi tuto komunitu bála někoho vzít, protože Vietnamci jsou hodně hluční, stolují na zemi a tak. Ale Martin to zvládá skvěle,“ prozradila exotická kráska v rozhovoru pro OK magazín. V rodinném domečku žijí společně s Moničinou babičkou.

Podívejte se také, jak Monika Leová ukázala své bydlení:

Sdílejte článek
Štítky strach děti Monika Leová rodina mateřství celebrity Martin Košín

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 6. 2024

Berani, kdybyste měli ve firmě na starosti personální oddělení, začali byste dnes kompletně měnit náborový proces. Zaměřili byste se spíše na lidský faktor než na diplomy a ocenění, kterými lidé mávají na důkaz svých schopností. Důvěra v lidi v kombinaci s důvěrou ve vlastní instinkty by se vám mohla vyplatit více, než si dokážete představit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.