Ve World of Warcraft se dějí velké věci. Do populárního MMORPG dorazila časově limitovaná událost
i Zdroj: Blizzard Entertainment
WoW Novinka Ve World of Warcraft se dějí velké věci. Do populárního MMORPG dorazila časově limitovaná událost

Ve World of Warcraft se dějí velké věci. Do populárního MMORPG dorazila časově limitovaná událost

David Bernard

David Bernard

18. 5. 2024 13:00

Ke konci životního cyklu expanzí populárních MMORPG u některých hráčů dochází ke ztrátě zájmu. Nejinak je tomu dlouhé roky i v případě krále žánru jménem World of Warcraft. Na přelom léta a podzimu letošního roku je plánováno vydání v pořadí již desátého rozšíření s názvem The War Within. Co ale dělat do té doby? Zabavit by vás mohla nová časově limitovaná událost World of Warcraft Remix: Mists of Pandaria, která láká k návratu do mlžných oblastí dávno ztraceného ostrova. Vše je ale jinak, než se zdá.

Reklama

  • Ve World of Warcraft se dějí velké věci
  • Do populárního MMORPG dorazila časově limitovaná událost World of Warcraft Remix: Mists of Pandaria
  • Těšit se můžete na zrychlené levelování a opravdu silnou výbavu
  • Kosmetické předměty se přenesou do nadcházející expanze World of Warcraft: The War Within
  • Ta by měla dorazit na přelomu letošního léta a podzimu

Pokud jste dlouholetými hráči některého z populárních MMORPG titulů, jistě jste zažili období před vydáním další expanze, ve kterém často dochází k poklesu výkonu vašeho hráčského motoru. Výsledkem je prostá a jednoduchá nuda. Autoři snad nejpopulárnějšího zástupce žánru, kultovního World of Warcraft, se tentokrát rozhodli čekání na v pořadí již desáté rozšíření s názvem The War Within poněkud okořenit. Do hry dorazila časově limitovaná událost World of Warcraft Remix: Mists of Pandaria, která láká k návratu do mlžných oblastí dávno ztraceného ostrova.

Základním stavebním kamenem World of Warcraft Remix: Mists of Pandaria je znovuprožití oblíbeného datadisku, tentokrát však za zcela odlišných podmínek. Těšit se můžete na akcelerované levelování postavy, kterou si pro potřeby Remixu vytvoříte. Začínat budete na 10. úrovni a cílové rovinky dosáhnete v okamžiku, kdy se na vaší obrazovce rozsvítí level 70. Autoři se nedrží příliš na uzdě, tudíž počítejte s novými a opravdu silnými předměty, které lze získat všemožnými způsoby. Pokud se vám kořist nebude zamlouvat, můžete ji přetvořit na měnu zvanou Bronze, s jejíž pomocí si následně vylepšíte vlastní vybavení, nebo si za ni pořídíte některý z kosmetických předmětů. Ty se vám navíc přenesou do nadcházejícího rozšíření World of Warcraft: The War Within. Reimaginace Pandarie se díky výše zmíněnému jeví jako kvalitní herní zábava, díky které bude čekání na nový datadisk o poznání příjemnější. World of Warcraft Remix: Mists of Pandaria je již aktivní a potrvá do 19. srpna 2024.

World of Warcraft představuje novou aktivitu. Dočkáme se v nadcházející expanzi
i Zdroj: Blizzard Entertainment

World of Warcraft představuje novou aktivitu. Dočkáme se v nadcházející expanzi

V pořadí již desátá expanze pro kultovní MMORPG World of Warcraft se nezadržitelně blíží. Tvůrci nyní detailně představili…

21. 4. 2024 12:30
4
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama