Sleduj nás

To je forma! Fanoušci žasnou nad záběry z tréninku Conora McGregora

To je forma! Fanoušci žasnou nad záběry z tréninku Conora McGregoraFoto: UFC

Přesně šest týdnů nás dělí od dlouho očekávaného návratu Conora McGregora a fanoušci nestačí žasnout, do jaké formy se pověstný Ir dostal.

Trvalo to dlouhé tři roky, než slavný Notorious doléčil své zranění nohy a odložil pracovní povinnosti bokem. I navzdory mnohamilionovým výdělkům, o nichž si může nechat běžný člověk jenom zdát, se donutil každé ráno vstávat, aby dřel a vynutil si další MMA comeback. K tomu dojde 29. června a soupeřem, jak všichni dobře víme, mu bude Michael Chandler.

Fanoušci dlouhou dobu mezi sebou diskutovali, v jaké formě se nám McGregor vrátí. Nějaké záběry z tréninku nikdy nebyly úplné a většina jeho aktivit byla spojována s natáčením filmů, reklam a dalších podstatně příjemnějších povinností, než jsou pravidelné sparingy v tělocvičně. Conor se však nikdy nevzdal a potvrdil, že boj je jeho vášní a že se mu nevěnuje pro peníze, nýbrž z lásky.



DOPORUČUJEME: Volná sázenka 500 kč na dnešní UFC 302: Machačev vs. Poirier ZDE

Nyní jsme ve fázi, kdy před sebou máme čtyři týdny přípravy, po níž se přejde na lehčí režim. Ve fight weeku se jen splní váha, mediální povinnosti a půjde se do války, která nám dost napoví, zdali McGregor ještě může zasáhnout do bojů o mistrovské opasky, po nichž mimo jiné on sám velmi touží. Uniklé video ze sparingu nám navíc ukazuje, že Conor nepřišel o svou pověstnou mušku. A protože i nabral více svalové hmoty, dá se očekávat, že i ten KO úder tam bude větší.

„Co se přesnosti týče, neznám v celém UFC lepšího bojovníka, než je Conor McGregor. Co se síly týče, inkasoval jsem i razantnější rány od jiných soupeřů, ale žádný z nich mě nikdy nenatrefoval tak přesně jako Conor. On je takový snajpr, který udeří vždy, když to nečekáte. A navíc si umí naprosto mistrovsky hlídat vzdálenost, díky čemuž se automaticky stává velice nebezpečným protivníkem pro kohokoliv,“ řekl nyní pro ESPN takový Dustin Poirier, který však nad McGregorem vyzrál takticky.



Další články