Celebrity

19. května 2024 07:00

Vanesa Havlíková

Rapper Calin se proti šikaně bránil judem. Byl jsem pak vyslancem do konfliktů, přiznal

Callin v 7 pádech Honzy Dědka

Český rapper Călin Panfili, známý spíše jako Calin (26), patří mezi nejpopulárnější tuzemské hudebníky současnosti. Jeho písně trendují ještě předtím, než vyjdou, a v posledních letech sklízí jeden úspěch za druhým. V talkshow Honzy Dědka promluvil nejen o hudbě, ale také o svém moldavském původu a začátcích v nové zemi.

Mezi českou rappovou špičku se dostal už v roce 2020. Od té doby sklízí jeden úspěch za druhým. Kromě vyprodaných koncertů se raduje také z několika ocenění. V loňském roce se stal například objevem roku a odnesl si první místo v anketě Český slavík v kategorii Hip Hop & Rap.

Čtěte také: Sharlota estetické zákroky nepodporuje: Lidé to dělají z nudy, líbí se mi autentičnost

Moldavský původ

„Byly mi tři roky, když jsem přišel do Česka. Moldavsko si nepamatuju z doby, kdy jsme tam žili, ale často jsem se tam vracel na prázdniny. Víc jsem si rozuměl s Moldavci, temperamentem, myslel jsem si, že se tam vrátím, ale jak jsem dospíval, začal jsem oceňovat kvality bytí a sociální kvality,“ vysvětlil Calin v talkshow u Honzy Dědka.

Baví vás talkshow 7 pádů Honzy Dědka? Přidejte své hodnocení na Kinoboxu.

„K hudbě jsem byl rodiči vedený celý život, ale v dnešní formě to začalo v nějakých osmnácti letech, kdy jsem se seznámil s celosvětovou tvorbou. Třeba s Weekndem a různými temnými věcmi. Od té doby jsem začal dělat to, co dělám dodnes, i když forma se měnila. Předtím jsem hrál na kytaru a zpíval jsem, mým cílem bylo dělat krásné písničky pro holky a zalíbit se,“ prozradil před časem v rozhovoru pro rozhlasovou stanici Expres FM.

Kromě Calina se v talkshow představila také herečka a zpěvačka Světlana Nálepková.

„Dnes jsem opravdu rád tam, kde jsem. Česko je nádherné a jsem rád, že žiju tady,“ objasnil Calin, který se v útlém věku potkal i se šikanou, s níž si později poradil díky bojovému sportu. „Dlouho jsem dělal judo. Zápas je pro mě sport, dlouho jsem si neuvědomoval, že to, že někoho přehodím, znamená, že ho můžu přehodit i v reálném životě. Asi ve třetí třídě došlo k nějaké interakci, kdy jsem si to uvědomil, a už to bylo v pohodě. Od té doby jsem byl vyslanec do mezitřídních konfliktů,“ zavzpomínal Calin v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat každé úterý ve 21:35 na Primě.

Podívejte se také na rozhovor s populární českou rapperkou Sharlotou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 6. 2024

Berani, kdybyste měli ve firmě na starosti personální oddělení, začali byste dnes kompletně měnit náborový proces. Zaměřili byste se spíše na lidský faktor než na diplomy a ocenění, kterými lidé mávají na důkaz svých schopností. Důvěra v lidi v kombinaci s důvěrou ve vlastní instinkty by se vám mohla vyplatit více, než si dokážete představit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.