Robin Williams se bavil porážením nezkušených hráčů v online hrách. V životě hledal vše pozitivní, přesto nakonec spáchal sebevraždu

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Robin Williams
Zdroj: Profimedia

Robin Williams byl americký herec a komik. Ve volném čase se ale také věnoval hraní online her. Ačkoli zemřel už v roce 2014, zůstal po něm bohatý odkaz. Málokdo ale ví, že se Williams velmi rád bavil tím, že v online hrách porážel a urážel nezkušené hráče.

Byl mimo jiné velkým fanouškem hry World of Warcraft. Po jeho smrti se tvůrci titulu dokonce rozhodli jeho jméno uctít tím, že se ve světě Warcraftu objevil pomníček s jeho jménem, píše iDNES. Nejvíc ze všeho ale herec miloval Call of Duty.

Kyber kokain

Podle hercových slov musí mít každý člověk nějakou závilost, která mu pomáhá vyrovnat se s naročnými životními situacemi. Je ale pouze na něm, zda se rozhodne jít cestou pozitivní závislosti, nebo skončí na drogách.

On sám si vypěstoval závislost na porážení nezkušených hráčů v online hrách. Činnosti s radostí říkával kyber kokain. Pravidelně se přihlašoval do hry, kde následně obvykle teenagerům ukazoval, o kolik lepší ve hraní je.

Kromě toho s nimi ale také rád během her mluvil, slušný k nim ale rozhodně nebyl. Když se mu podařilo získat dobré skóre, ostatním se vysmál a zkritizoval jejich herní styl. Pomáhalo mu to udržet se v dobré náladě, uvádí Fandom Wire.

O ženy nouzi neměl

Robin Williams dokázal, že i muži, kteří i v pokročilém věku rádi hrají hry, mohou mít sociální život. V dnešní době si obecně lidé myslí, že pokud je někdo takzvaně gamer, nechodí příliš do společnosti a u žen nemá šanci zabodovat.

Herec nicméně o pozornost žen nikdy nouzi neměl. A to i proto, že hrál především postavy v komediálních filmech, byl navíc veselým člověkem na první pohled i v reálném životě. Většinu patnerek údajně získal právě díky svému smyslu pro humor.

Ačkoli se v životě snažil být pozitivní a hledat v něm pouze to dobré, podle všeho si nakonec vzal život sám. Pitva prokázala udušení v souvislosti s oběšením. Lékařské prohlídky také potvrdily, že byl herec vážně nemocný a zbývaly mu maximálně tři roky života.

Zdroj: Variety, Instagram, Fandom Wire, iDNES

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články