DomůAkční nabídkaSlané boilies na obrovské kapry: neokoukaná nástraha obsahuje i hmyz

Slané boilies na obrovské kapry: neokoukaná nástraha obsahuje i hmyz

- Reklama -

Milovníci kaprařiny se odjakživa snaží najít kuličky, které nejsou mezi ostatními kapraři tolik rozšířené. Právě taková nástraha slibuje vyšší výkonost při lovu zkušených kaprů. Máme pro vás tip!

Mezi ostřílenými kapraři se moc dobře ví, že správné boilies na ty největší exempláře musí splňovat několik podmínek. Kromě složení z prvotřídních surovin nebo optimální velikosti kuličky občas pomáhá k těm nejlepším výsledkům i slaná chuť. Všechny tyto zmíněné „faktory úspěchu“ pak splňují v Česku neokoukané kuličky od THE ONE.

 

Boilies The Big One in Salt INSECT

Špičkové boilies od firmy THE ONE je v Česku pořád neokoukanou nástrahou. Přitom například v Maďarsku se jedná o velmi oblíbené kuličky, které česko-slovenští rybáři mohou poznat z tamní televize Fishing & Hunting. Boilies najdete na e-shopu FishMax.cz . Slovenští rybáři mohou objednávat na FishMax.sk .

Zcela klíčovou předností tohoto boilies je vynikající složení. V kuličkách najdeme vynikající suroviny, které zaručují vytváření neodolatelných potravních signálů ve vodním prostředí. Kuličky třeba obsahují vysokoprocentní bílkoviny enzymaticky zpracované s volnými aminokyselinami. Takže rybář se může stoprocentně spolehnout na vysokou kvalitu.

A kvalita kuliček je prokázána i v těch nejtěžších podmínkách. Boilies má třeba vynikající výsledky na ikonickém maďarském závodě IBCC, který je nabitý těmi nejlepšími kaprařskými týmy. A mezi stovkami nástrah právě boilies od značky THE ONE dokáže zaujmout i ty nejzkušenější a nejopatrnější ryby.

Kuličky si pak lze vybírat v celé řadě příchutí, ale také ve dvou průměrech. K dispozici jsou populární velikosti 20 a 24 mm. Jestli jedete k vodě na víkend, pak doporučujeme použít menší velikost. Pří opravdu déletrvajících výpravách jsou pak určitě vhodnější koule o průměru 24 mm.

 

Kvalitní boilies obsahuje i extrakt z hmyzu

Ještě k těm příchutím: na výběr je několik variant. Rozhodně hodně zajímavá je kombinace citrusů, česneku a ryby (lemon/fish/garlic). U této varianty si dovolíme tvrdit, že něco podobného na česko-slovenském trhu jen tak nenajdete.

Fascinující složkou celé směsi je potom extrakt z hmyzu. Přímo v nástraze tak najdeme součást přirozené potravy kaprů, díky které nástraha skutečně napodobuje to, co kapr ve vodě normálně žere. I tohle je „klíčový prvek úspěchu“, díky kterému je toto boilies při lovu kaprů tak úspěšné!

Asi každý rybář si už všimnul, že toto boilies je naložené v soli. Ta má hned několik úkolů! Zaprvé: sůl napomáhá kuličky udržet čerstvé, díky čemuž se rybář znova může spolehnout na obrovskou kvalitu. Zároveň ale každý zkušený kaprař ví, že sůl stimuluje chuť kaprů, a že se jedná o velmi selektivní součást – takže rybář může čekat spíše záběr od velké ryby…

To, že toto boilies je skutečně dělané pro lov těch největších kaprů, prozrazuje i dlouhá výdrž ve vodním prostředí. Výrobce udává, že kulička ve vodě vydrží až 72 hodin. Takže rybář, který chytá na vodě s non-stop režimem, může kuličku ve vodě nechat několik dní, která „počká“ na toho pravého Mobidika.

Pokud se chystáte na kaprařskou výpravu, na které se chcete zacílit na ty největší kapry, pak se určitě podívejte na tyto kuličky od značky THE ONE. Jedná se o vynikající boilies, které obsahuje ty nejlepší suroviny, díky kterým jsou ve vodě pro ty největší a nejzkušenější kapry neodolatelné. Boilies najdete na e-shopu FishMax.cz . Slovenští rybáři mohou objednávat na FishMax.sk .

Zdroj a ilustrační foto: FishMax

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -