LUSH má limitovanou kolekci Lush | Bridgerton 

Vidět a být viděn – dekadentní oslava delikátních vůní, které zaujmou napříč celou společností

Kolekce Lush | Bridgerton doplní nejlákavější novinku letního zábavního kalendáře: třetí řadu seriálu „Bridgerton“ od Netflixu a Shondalandu, který má premiéru 16. května (1. část) a 13. června (2. část). Limitovaná kolekce šesti produktů je už nyní v kamenných prodejnách.

Spojení květinových vůní jako absolue z růží či frézie, snoubící se se sladkou vůní medu či fair trade kakaového másla, zaručeně zaujme. Kolekce je věrná základním hodnotám společnosti Lush, a proto jsou receptury tvořeny jen z těch nejvybranějších eticky získavaných ingrediencí, které propůjčují krásné vůně jednotlivým produktům, od parfému hodného nevěsty, dekadentního koktejlu na mytí těla po luxusní tělové mléko a spoustu dalšího. 

„Bridgerton je globální fenomén s neuvěřitelným dosahem. Líbí se nám, že divákům přináší fascinující, dekadentní eskapismus, který dokonale odpovídá tomu, co fanoušci znají a očekávají od Lush. Řada výrobků představuje krásné, výrazné vůně, které ve společnosti Lush používáme, a jsme nadšeni, že se o ně můžeme podělit s širším publikem,“ říká Melody Morton, Creative Concepts Director (vedoucí kreativních konceptů v Lush).

 

Několik tipů z kolekce Lush | Bridgerton 

 

Lush | Bridgerton Parfém 

Svatební kytice sladkých květů a bylinek, které ve vás zanechají romantický pocit. Tuto nádhernou vůni vytvořila parfumérka Emma Vincent pro svou vlastní svatbu a pyšní se směsí opojných a romantických květin spolu s čajovou zahrádkou plnou máty, šalvěje a rozmarýnu. Výsledkem je pocit, jako byste cestou do kaple tančili valčík na louce.

Two Families Koupelová bomba

Svazek dvou vzájemně se doplňujících vůní, spojený zvláčňujícím kakaovým máslem.

See And Be Seen Koktejl na mytí s vůní růží

Sladké a hedvábné očistné pohlazení růží s citrony vás zahalí do dekadentní vůně a připraví vás být středem pozornosti.

Bee Solid Tělový balzám

Směs másel a esenciálních olejů, včetně bio fair trade kakaového másla, bio másla illipe či fair trade bio mangového másla.

Creme Anglaise Tělový krém

Skvostná hostina plná lahůdek pro vaši pokožku: podává se sladká vanilka, krémové kakaové máslo a svěží vůně lučního kvítí.

Colour, Clarity, Carat, Cut Koupelová bomba

Napusťte vanu, vhoďte do ní tento klenot a sledujte, jak tančí ve vodě plné zářivých barev s dechberoucím třpytem a povznášející citrusovou vůní.

 

O Bridgerton

Seriál Bridgerton od Shondalandu a nového showrunnera Jesse Brownella se vrací se svou třetí sérií. Penelope Featheringtonová (Nicola Coughlanová) se konečně vzdala své dlouholeté lásky ke Colinu Bridgertonovi (Luke Newton) poté, co v minulé sérii slyšela jeho hanlivá slova na její adresu. Rozhodla se však, že je čas pořídit si manžela, nejlépe takového, který jí poskytne dostatek nezávislosti, aby mohla pokračovat ve svém dvojím životě lady Whistledown, daleko od své matky a sester. Penelopě však chybí sebedůvěra a její pokusy o sňatkové martýrium spektakulárně selhávají. Mezitím se Colin vrátil z letních cest s novým vzhledem a pořádnou kuráží. Je však sklíčený, když zjistí, že Penelope, jediná osoba, která ho vždy oceňovala takového, jaký byl, se k němu chová chladně. Colin touží získat zpět její přátelství a nabídne Penelopě, že ji bude učit nabývat sebevědomí, aby jí v této sezóně pomohl najít manžela. Když však jeho lekce začnou fungovat až příliš dobře, musí se Colin poprat s tím, zda jsou jeho city k Penelopě skutečně jen přátelské. Situaci Penelopě komplikuje roztržka s Eloise (Claudia Jessie), která si našla novou přítelkyni na velmi nečekaném místě. Rostoucí Penelopina přítomnost ve společnosti ještě více ztěžuje udržení jejího alter ega Lady Whistledown v tajnosti.



Comments

comments

Vyhledat