Jsem v kurzu s OKškolení: Dotace na IT kurzy a jak je získat + video návod

Ministerstvo práce a sociálních věcí (MPSV) vám širokou nabídkou dotovaných kurzů v oblasti IT otevírá dveře ke kariérnímu růstu a profesnímu rozvoji. S dotačním programem "Jsem v kurzu" vám Úřad práce na kurz přispěje 82 % - až do výše 50 000 Kč s DPH na jakýkoliv vícedenní IT kurz a to bez ohledu na váš pracovní status.

školení

Jak to funguje?

Výběr kurzu: Na webu OKsystem si vyberte libovolný kurz označený ikonou Úřadu práce ČR.

Přihlášení: Klikněte na "Objednat na webu ÚP" a vyberte si termín kurzu. Poté se přihlaste prostřednictvím osobní datové schránky nebo Identity občana a vyplňte přihlášku.

Schválení a informace: Pokud je vaše přihláška kompletní, vše vyřídíte online. O všem vás budeme průběžně informovat do vaší e-mailové schránky nebo ve vašem účtu na portálu MPSV.

Absolvování kurzu: Po schválení Úřadem práce absolvujete kurz.

Získání osvědčení: Po úspěšném dokončení kurzu najdete v portálu MPSV osvědčení o absolvování.

Nabídka kurzů je dostupná komukoliv a odkudkoliv. Kurz můžete navštěvovat prezenčně i online. Stačí, když si vyberete kurz a vyplníte do přihlášky vše potřebné. U každého kurzu vidíte, kolik z částky hradíte vy (na našem webu bez DPH, na webu ÚP s DPH).

Kdo se může přihlásit?

Nabídka kurzů je dostupná všem bez ohledu na pracovní status. Můžete být zaměstnanec, OSVČ, student vysoké školy, na rodičovské dovolené nebo váš zaměstnavatel nemusí mít možnost proplacení vašeho vzdělávání.

Snadnější přístup

Abyste mohli ještě snadněji využít této výhody, přizpůsobili jsme náš web tak, aby hledání kurzu a přihlášení bylo co nejjednodušší. Na našich stránkách najdete kurzy označené ikonou úřadu práce, které můžete snadno filtrovat.

Pro snadnější představu se můžete podívat na video, kde lektor OKsystem Alexandr Vasilenko představí celý proces, abyste se mohli plně soustředit na svůj vzdělávací a profesní růst.

Maximální částka a podmínky

Při splnění všech podmínek za vás Úřad práce zaplatí příspěvek až do výše 50 tisíc Kč, což je maximální celková částka za období 3 let.

Nečekejte, využijte této skvělé příležitosti k rozvoji svých IT dovedností a posuňte svou kariéru na další úroveň s podporou Ministerstva práce a sociálních věcí!

Kurzy OKsystem na Abravito a EduCity.cz

Aktuální nabídku kurzů OKsystem najdete samozřejmě také na Abravito.cz a EduCity.cz.