Dívka ze skříně: Rodiče ji 6 let týrali. Žila mezi výkaly a byla pronajímána pedofilům

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Smutne dite
Zdroj: Yupa Watchanakit / Shutterstock.com

Lauren Kavanaugh bylo teprve osm let, přesto za sebou už měla 6 let týrání. Když v roce 2001 do domu její matky dorazila policie, naskytl se strážníkům pohled, se kterým nepočítali. Dívka totiž byla týraná, zavíraná ve skříni, a i ve svém věku osmi let působila na první pohled jako dvouleté dítě.

Lauren se narodila 12. dubna 1993. Její matka se rozhodla ji dát k adopci, a tak se malá dívka dostala do rodiny Sabriny Kavanaugh. První dva roky se o dívku starala rodina vzorně. Pak ale přišla informace o tom, že chce biologická matka svou dceru zpátky.

Upozornění nepomohla

Sabrina a její muž se museli dívky vzdát. Poté, co byla svěřena do částečné péče biologické matce, mohli ji nadále vídat. Když upozornili na to, že dívka jeví známky zneužívání, odborníci nad tím mávli rukou a svěřili malou Lauren do péče Barbaře natrvalo.

Tím ale dívce udělali ze života peklo. Dlouhé roky nikdo netušil, co se v domě Barbary a jejího partnera Kennetha děje. Když byla policie na problémy upozorněna, bylo dívce 8 let. A při prohlídce domu jejích rodičů byli strážníci velmi překvapeni.

Dívka ze skříně

Lauren více než 6 let svého dětského života prožila v nepředstavitelných podmínkách. Neměla vlastní pokoj, rodiče ji zavírali do skříně, ve které také vykonávala potřebu. Policisté ji objevili v oblečení, které bylo nasáklé močí.

Rodiče krmili dívku pouze sušenkami a studenými polévkami. Lauren byla nevyvinutá, i ve věku osmi let působila jako dvouleté dítě. Navíc se potvrdilo, že byla dlouhodobě zneužívána nejen rodiči, ale také různými pedofily, kterým ji rodina za peníze „pronajímala“, píše The Dalas Morning News.

Skončila v léčebně

Dívce bylo 8 let, vážila ale pouhých necelých 12 kilogramů. Jícen měla ucpaný plastem, vlákny koberce a výkaly. Musela podstoupit několik operací pochvy i řitního otvoru, její stav lékaře šokoval.

O dívku se následně starali její původní adoptivní rodiče. Snažila se překonat svá traumata, tvrdila, že nikdy nechce žít životem, který ji naučili její biologičtí rodiče. V roce 2018 nicméně byla sama zatčena za sexuální napadení čtrnáctileté dívky.

Traumata z dětství ji nakonec dostala do psychiatrické léčebny, ve které od té doby žije. Potýká se s celou řadou psychických problémů a pravděpodobně už nikdy nebude schopna vést normální život, doplňuje The Sun.

Zdroj: The Dalas Morning News, Lifee, Distractify, The Sun

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články