Dnes Pondělí - zatazeno 21°C
Zítra Úterý - skorojasno 23°C
Pondělí 3. 6. 2024
Svátek má Tamara
Pražské drby
Co se v Praze povídá aneb Tak trochu jiný pražský bulvár
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Nová služba PENNY je dostupná až pro 1,7 milionu lidí
ByznysPražský životKomerční sdělení
Zaměstnanci PENNY připraví nákup v průměru 10 minut od objednávky a pak si jej přebírá kurýr. Foto: archiv

Nová služba PENNY je dostupná až pro 1,7 milionu lidí

Řetězec PENNY výrazně rozšiřuje možnost dovozu nákupu až domů. Prostřednictvím rozvážkové služby Wolt si mohou zákazníci nechat dovézt kurýrem potraviny z prodejen PENNY v Praze, Brně a Hradci Králové. Nákup od PENNY může mít zhruba za 30 minut od objednání doma na stole více než 1,7 milionu zákazníků.

Z kteréhokoliv místa v Praze, Brně či Hradci Králové mají zákazníci možnost nakoupit prostřednictvím Wolt. Partnerští kurýři Woltu nyní nově dovezou nákup až domů z pěti prodejen PENNY v Praze, které doplní stávající možnosti objednávek v Brně (3 prodejny) a Hradci Králové (2 prodejny).

Zapojené prodejny PENNY byly vybrány po konzultacích se společností Wolt tak, aby bylo možné dovážkami pokrýt prakticky celé území města. Od každé jednotlivé prodejny kurýři operují do vzdálenosti šest kilometrů vzdušnou čarou ve všech směrech. Celkově je tak nákup v PENNY přes kurýrní službu dostupný již pro 1,7 milionu lidí.

„Díky spolupráci s Wolt výrazně rozšiřujeme možnosti nákupů on-line. Objednávání v aplikaci je intuitivní, rychlé a za stejné ceny jako na našich prodejnách. Přinášíme tak nový benefit například pro starší či nemocné lidi nebo ty, kteří nemají čas jít do prodejny osobně. Zároveň oslovujeme zcela nové skupiny zákazníků,“ vysvětluje mluvčí PENNY Tomáš Kubík.

Uživatelé aplikace Woltu mají možnost nakoupit stejný sortiment PENNY, jaký je dostupný ve vlastní kamenných prodejnách, a to včetně vybraných produktů v akci, s výjimkou nepotravinového zboží.

Celkově se nyní jedná o více než 2 200 položek zboží. Rovněž ceny jsou při online nákupu totožné. Na Woltu lze objednávat hodinu po otevření prodejny PENNY, hodinu před zavírací dobou pak možnost nákupu přes aplikaci končí.

„Rozšiřování nabídky v oblasti doručování potravin je jednou z priorit Woltu. Proto jsme rádi, že po úspěšném začátku spolupráce s PENNY postupujeme do další fáze naší expanze. Můžeme tak uživatelům Woltu nabídnout širší nabídku a lepší výběr. Během pilotní fáze jsme se s PENNY zaměřili na nastavení úzké spolupráce a hladký provoz, díky kterému dokážeme nabídnout společným zákazníkům kvalitní služby, na které jsou zvyklí. Společně je budeme dále rozšiřovat a zlepšovat,“ dodává František Cmunt, ředitel maloobchodního prodeje Wolt Česko.

Podle dat z pilotního provozu připraví zaměstnanci PENNY nákup v průměru 10 minut od objednávky a pak si jej přebírá kurýr. Celková doba doručení PENNY nákupu kurýry Woltu se pohybuje kolem třiceti minut.

PENNY plánuje do budoucna možnost nákupu s dovážkou do domu rozšiřovat postupně na všechna krajská města v Česku.


Veletrh neziskových organizací Prahy 1

Včera ve 20:42

Rok 2024 je rokem dobrovolnictví. Přijďte 10. června na první ročník obnoveného veletrhu, který v roce 1996 zahajoval prezident Václav Havel.

Do dozorčí rady VIG byli nově zvoleni Kulhánek, Machačová, Simhandl a Svoób

Včera v 17:12

V pátek 24. května se ve Wiener Stadthalle konala 33. řádná valná hromada společnosti VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG).Jedním z bodů byla i volby do dozorčí rady.

Výstava bude zkoumat české zlozvyky

Včera v 10:45

Výstavní prostor Kobky 17 na Smíchovské náplavce se během června promění na Národní statistický ústav, který bude zkoumat české zlozvyky. Veřejnost může aktivně ovlivnit i druhou fázi projektu Kateřiny Šedé Národní sbírka zlozvyků, jejímž cílem je zmapovat zlozvyky jednotlivců i skupin a vytvořit...

Čaj o páté u Čapků v červnu

Včera ve 02:02

Inscenované prohlídky Vily Karla Čapka, při které vás Josef Čapek provede svým domovem a životem a setkáte se s osobnostmi, se kterými jej sdílel. Na spolupráci při realizaci tohoto setkání u Čapků se podílí Vršovické divadlo MANA.

Festival Tanec Praha představuje program

1. června 2024 v 11:49

Mezinárodní festival současného tance a pohybového divadla Tanec Praha 2024 se odehraje od 2. do 27. června na několika pražských scénách a ve více než 20 městech a obcích České republiky. 

Praha 6: Setkání na téma dopravy ve Vokovicích

1. června 2024 v 10:54

Radní pro dopravu Prahy 6 Ondřej Matěj Hrubeš zve zájemce z řad veřejnosti na společné jednání na téma dopravy ve Vokovicích.

Letní tančírna v Kolbenově ulici

1. června 2024 v 10:54

Praha 9 a Škola tance pro všechny zvou na červnové tančírny 3. a 19. června na plácku u budovy Afi City v Kolbenově ulici.

Reuse den u Anděla

31. května 2024 ve 13:44

Před kostelem sv. Václava na náměstí 14. října se koná reuse den. Začíná se v 11 hodin.

Festival Pivo na Náplavce představí 50 minipivovarů

31. května 2024 v 11:40

Pivo na Náplavce, degustační festival zlatavého moku se lets bude konat 14. a 15. června na Rašínově nábřeží. Účastnit se ho budou stálice i nováčci, na pravém břehu Vltavy se představí 50 zástupců českých minipivovarů. Součástí festivalu budou i stánky s jídlem, pivní bleší trh a několik...

Přehled plánovaných výluk vody na 23. týden

31. května 2024 v 11:13

Pražské vodovody a kanalizace zveřejnily plánované výluky v dodávkách pitné vody příští týden. Výluky jsou z důvodu provádění plánovaných oprav, udržovacích a revizních prací.

Další články
Nahoru