Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Motocyklista střet s autem nepřežil - článek byl aktualizován

Přes veškerou snahu zasahujících se muže nepodařilo zachránit

Autor: Petr Novák pondělí 20. května 16:04 , aktualizace 17:00

Nehody Smrt

     Dnes před jednou hodinou odpoledne došlo na výjezdu z Dobřan u skladu Penny k dopravní nehodě, během které se střetl motocykl s osobním vozem.

     Z místa bylo hlášeno vážné zranění motocyklisty, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky a byl povolán i vrtulník letecké záchranné služby.

     Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a asistovali záchranářům při ošetřování zraněného. "Na místě u motocyklisty, muže narozeného v roce 1959, probíhala laická kardiopulmonální resuscitace, kterou si poté převzaly pozemní výjezdové skupiny a LZS. Přes veškerou snahu muž svým závažným zraněním podlehl a lékař LZS konstatoval exitus," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     Silnice byla v místě nehody obousměrně uzavřena.

     Podle informací z místa mělo k nehodě dojít tak, že řidiči motocyklu jedoucímu po hlavní silnici směrem od Dobřan nedala přednost řidička vozu Toyota vyjíždějící z parkoviště průmyslového a skladového centra.

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

Aktualizace:

     "Řidička narozená v roce 1961 vyjížděla s vozidlem Toyota z místní komunikace, chtěla odbočit vlevo na Dobřany a dle dosud zjištěných skutečností zřejmě nedala přednost motorkáři narozenému v roce 1959, který jel na motocyklu Harley Davidson ve směru od Dobřan a došlo k jejich střetu.
    Motocyklista při dopravní nehodě utrpěl zranění, kterým následně podlehl. Dechová zkouška u řidičky vyloučila požití alkoholu. U zemřelého byla nařízena soudní pitva,"
doplnili informace policisté s tím, že veškerými okolnostmi dopravní nehody se nadále zabývají kriminalisté z územního odboru Plzeň venkov.

Foto Hasiči