Festivaly s ABC a co najdete v posledním ábíčku? Rozšířené vydání 68 stran!

Festivaly s ABC a co najdete v posledním ábíčku? Rozšířené vydání 68 stran!
Sdílej
 
Zatím poslední nejnovější číslo časopisu ABC je rozšířené vydání. Na 68 stranách se ohlížíme za Festivalem ABC a odhalujeme černou díru za humny Sluneční soustavy i auta na solární pohon. Ukážeme Království Planeta opic, hrůzoptáky z Antarktidy, nejlepšího přítele člověka, který není pes ale liška, a mnoho dalšího!

Koupit časopis ABC online >

Festivaly s ABC

Jsme na začátku festivalové sezóony letošního roku. Máme úspěšně za sebou Festival ABC, z něhož si můžete prohlédnout fotoreportáž na straně 50 v časopisu, nebo spolu s video reportáží i na našem webu abicko.cz.

Ve chvíli, kdy posíláme toto vydání do tiskárny, odjíždíme do Liberce na filmový festival Anifilm a ještě před jeho koncem nás potkáte na pražském Maker Fairu. Když budete toto ábíčko kupovat v trafice, my už budeme odjíždět na filmový festival do Zlína a chystat stánek pro pražský VědaFest.

Video z Festivalu ABC můžete vidět i tady:

Video se připravuje ...

Ábíčko video mag S3EP13: Ábíčko ožilo na Festivalu ABC! A jak špicově vytunit vystřihovánku majáku? • Zdroj: abm

Ábíčko má široký záběr témat a aktivit, proto nás máte možnost vidět naživo na festivalech různého zaměření – od Comic-Conu až po F.O.O.D. Piknik. Sledujte, kde se ABC objeví a určitě se do konce sezóony někde sejdeme.

Co je v časopisu ABC?

Rozšířené ABC na 68 stranách!

Zatím poslední a tedy nejnovější číslo časopisu ABC je rozšířené vydání. Na 68 stranách odhalujeme černou díru jen malý kousek od Sluneční soustavy a auta na solární pohon. Ukážeme vám nový film Království Planeta opic, hrůzoptáky z Antarktidy a nejlepšího přítele člověka, který není pes ale liška!

K tomu papírové vystřihovánky auta Alfa Romeo a miniboxu sídliště Janov, vtipy, komiksy, luštění... a mnoho dalšího.

Rozšířené vydání časopisu ABC na 68 stranách: Království planety opic, nová černá díra i nový nejlepší přítel člověka a ještě víc! •  ABC

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost dětských čtenářů. Archiv minulých ábíček najdeš tady. Nové ABC je k dostání online a na stáncích. Předplať si ABC, doručení je zdarma a dostaneš dárek.

Podívej se do minulých čísel ABC, která jsou v prodeji online. Doplň si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

Čeští superhrdinové v ABC! Plus vražedné kosatky a největší letadlo

Čeští superhrdinové v ABC! Plus vražedné kosatky a největší letadlo

Jednoduché hrady a dinosauři v ABC: Co je v posledním ábíčku?

Jednoduché hrady a dinosauři v ABC: Co je v posledním ábíčku?

Zveme na Festival ABC a krotíme neznámé sporty v novém ábíčku: Podívej se!

Zveme na Festival ABC a krotíme neznámé sporty v novém ábíčku: Podívej se!