Celebrity

20. května 2024 18:01

Žaneta Dernerová

Holku z Playboye chce mít každý, pochvaluje si manžel Sandry Novákové Vojtěch Moravec

Vojtěch Moravec o focení manželky Sandry pro Playboy

Herečka Sandra Nováková (42) září v květnovém vydání prestižního pánského magazínu a její manžel se právem může dmout pýchou. Režisér Vojtěch Moravec (37) přiznává, že holku z Playboye by si přál mít každý muž, jemu se to splnilo trochu retrospektivně, v jiném pořadí. Focení své ženě okamžitě schválil.

Titulní strana květnového magazínu Playboy oslavuje ženskou krásu s českou herečkou Sandrou Novákovou. Sympatická brunetka se netají tím, že nabídku jednoduše přijmout musela, aby tím manželovi splnila sen. „Můj muž už asi dva roky říká, že bych měla fotit pro Playboy a že by se mi určitě měli ozvat. Já se tomu vždycky jen smála. Ale když se pak opravdu ozvali, musela jsem prostě říct ‚ano‘. Vlastně jsem neměla na výběr,“ popisuje herečka.

Její slova potvrzuje i sám Vojtěch Moravec. „Holku z Playboye chce mít každý. Já to jen otočím. Už holku mám a jen ji dostanu do Playboye,“ směje se režisér, který je společně se Sandrou autorem scénáře seriálu Lež na pláži, jehož poslední díl uvidíte v pondělí večer na Primě.

Ohodnoťte seriál Lež na pláži na Kinoboxu

„Když jí zavolali a focení nabídli, řekl jsem jen: ‚To je jasný. Podívej se na sebe. Ty musíš!‘“ I díky jeho podpoře a jednoznačnému souhlasu tak pod taktovkou renomované fotografky Anny Koniaevy vznikly fotografie plné hravosti, smyslnosti a rafinovanosti.

Přestože se půvabná Sandra Nováková pyšní dokonalou figurou, neponechala nic náhodě a na focení se náležitě připravila. Každý den zvládla udělat dvě stě dřepů. „Cvičím taky, ale ona je poctivější než já. Nestíhám ji. A to mě motivuje,“ říká Vojta, který mohl sledovat Sandřin dřepovací maraton na vlastní oči. Do posilovny totiž nechodí, a oba cvičí doma. „Je to blázen,“ komentuje se smíchem její houževnatost a disciplínu.

Jaké pocity měla Sandra Nováková krátce před focením pro Playboy, se podívejte v následujícím videu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 6. 2024

Berani, můžete očekávat, že váš den bude trochu rozkolísaný. Kdybyste byli olympijským sportovcem, dnes byste stáli na startovní čáře a přemýšleli, zda jste dostatečně trénovali, abyste podali špičkový výkon. Máte natrénováno? Zvládnete to? Na pořadu dne budou jistě otázky týkající se vašich materiálních zdrojů.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.