Celebrity

20. května 2024 18:35

redakce Prima Ženy

Iva Janžurová své narozeniny propracovala. Kolegové ji s gratulacemi překvapili na place

Iva Janžurová oslavila narozeniny na place

Překvapení pro Ivu Janžurovou (83) se odehrálo přímo na natáčení nového seriálu televize Prima, v němž si legendární česká herečka zahraje svéráznou matku Kryštofa Hádka, která rodině způsobí nejednu potíž.

Iva Janžurová, kterou jste nedávno mohli vidět v roli sebe sama například v seriálu Vytoč mého agenta či jako Madam skleník v seriálu Černé vdovy, je neustále v zápalu práce, neodkladný závazek měla také na den svých narozenin. Gratulace si tak herečka převzala přímo na natáčení nového seriálu televize Prima – Náhradníci. „Je to pro mne mimořádně krásný zážitek. Prakticky nejsem schopna ani zpracovat to všechno kolem. Pugéty, krásný lidi, písničku mi zazpívali. Snad se mi to postupně uleží v hlavě,“ reagovala zaskočená herečka.

„Slavit doma asi nebudu, protože zítra točím a musím se na ten den připravit. Výjimečně zítra nehraji divadlo, ale i tak mám povinnosti, takže oslava zatím nebude,“ prozradila Iva Janžurová, která v novém seriálu představuje Olgu, matku hlavního hrdiny.

„Alice Nellis za mnou přišla s nabídkou a já jí slíbila, že točit budu. Je to taková má dvorní režisérka. Hraju maminku Kryštofa Hádka a tchyni Janě Plodkové. Teď jsem na ně během natáčení koukala, tak se k sobě tulili a já musím říct, že jsou pro tu roli moc dobře vybraní. Trošku jim dvěma komplikuji situaci, a právě kvůli mé postavě se celý ten příběh hodně zamotá. Alice už viděla nějaké sestřihy a chválí mě, že to hraju moc dobře.“

Čtěte také: Iva Janžurová a Jana Paulová se zvěčnily v plavkách. Tanga jdou prudce z módy, vzkazují

Jediné, co herečku lehce trápí, jsou ranní nástupy. „Tuhle jsem ho měla v 5:20 – říkali mi, že mě budou na rukou nosit. Tak jsem říkala, že víc pro mě udělat nemohou. Je tady moc hezké a srdečné prostředí. Je mi tu dobře,“ dodala s úsměvem herečka.

Iva Janžurová na castingu (seriál Vytoč mého agenta):

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 6. 2024

Berani, můžete očekávat, že váš den bude trochu rozkolísaný. Kdybyste byli olympijským sportovcem, dnes byste stáli na startovní čáře a přemýšleli, zda jste dostatečně trénovali, abyste podali špičkový výkon. Máte natrénováno? Zvládnete to? Na pořadu dne budou jistě otázky týkající se vašich materiálních zdrojů.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.