DomůAkční nabídkaCenová bomba pro rybáře: krmení na ryby od české firmy za pár...

Cenová bomba pro rybáře: krmení na ryby od české firmy za pár korun

- Reklama -

Při chytání kaprovitých ryb na krmítko nebo položenou je velmi důležité krmení na ryby. Právě návnada významným způsobem napomáhá k lákání ryb blíže k nástraze. Máme pro vás tip na levné krmení.

Asi není rybář v Česku, který by neznal populární rybářský e-shop Chyť a pusť. Právě tento rybářský obchod z Plzně patří k těm největším a nejoblíbenějším. Chyť a pusť pak má v nabídce i vybavení pro rybáře pod vlastním brandem. A v obrovském množství produktů najdeme i populární krmítkovou směs, která vychází na pár korun

 

Krmítková směs na ryby Chyť a pusť

Toto krmení na ryby od české značky Chyť a pusť patří k tomu nejprodávanějšímu na česko-slovenském rybářském trhu. Jedním z hlavních důvodů je velmi příznivá cena, kdy kilogram krmení vychází na nějakých 55 korun. Přitom ale směs vypadá jako mnohonásobně dražší návnada. Levné krmení na ryby najdete na e-shopu Chyť a pusť.

První skvělou vlastností je bohaté složení krmné směsi. V krmení rybář najde celou řadu namletých surovin, díky čemuž je i základní krmení nádherně „pestré“. V návnadě jsou například nadrcená semena, ale zároveň i extrudované suroviny.

Právě díky složení krmná směs ve vodním prostředí vytváří neodolatelný „mrak“, který je zejména v čisté vodě viditelný i z velké vzdálenosti. Zároveň ale krmítková směs Chyť a pusť vypouští do okolí drobné částečky, které lákají ryby z okolí blíže k nástraze.

VIDEO: Jak vypadá levné krmení na ryby Chyť a pusť? Více ve videu

Obrovské plus pak vidíme v tom, že krmení obsahuje vysoce pojivou složku, díky které návnadu umíchá i naprostý začátečník. Navíc, vysoká pojivost krmení je důležitá například při lovu na tekoucích vodách, kdy potřebujeme, aby krmení vydrželo na místě dlouhou dobu. Vysoká pojivost ale NEMÁ vliv na atraktivní rozpad krmení ani ve studené vodě…

Krmítková směs Chyť a pusť se dodává v praktických 3kilogramových pytlích. Ty jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, který slibuje odolnost i v hodně náročných podmínkách. Dovnitř se tak nedostane žádná vlhkost nebo škůdce. Dalším plusem je, že toto balení lze po otevření znovu zavřít!

 

Na výběr je z celé řady příchutí

Rybáři si krmení od české značky Chyť a pusť mohou vybrat v celé řadě příchutí. K těm nejoblíbenějším jednoznačně patří vanilka. Právě vanilkové krmení patří v rybaření k těm nejtradičnějším a nejúčinnějším.

Jedná se o to, že vanilková krmná směs má omamně lákavou vůni, která ve vodním prostředí vytváří neodolatelné aroma. Tuto sladkou vůni pak nemilují jen kapři, ale i amuři nebo líni. Další významným plusem je, že vanilkové krmení má i výrazně žluté zbarvení, které jde skvěle vidět na jakémkoliv podvodním terénu. Tohohle si všimne každá ryba!

Kromě vanilky si ale rybáři mohou vybrat i další sladké příchutě jako jsou med, zahradní ovoce, jahoda nebo scopex. Všechny tyto krmné směsi mají také atraktivně sladké aroma, které kapři, amuři a další kaprovité ryby zbožňují.

Na výběr jsou ale i krmítkové směsi Chyť a pusť s vysokým podílem živočišných mouček. K takovému krmení patří například černý halibut, který má výrazný živočišný odér. Milovníci silného aroma by pak neměli opomenout ani česnek, který skvěle pracuje i ve studené vodě.

Jestli nechcete za krmení na ryby utrácet velké peníze, pak se určitě podívejte na toto krmení od české značky Chyť a pusť. Jedná se o vynikající krmítkovou směs, která nabízí špičkové složení, přitom oproti konkurenci je k dostání za super nízkou cenu. Levné krmení najdete na e-shopu Chyť a pusť.

Zdroj a ilustrační foto: Chyť a pusť

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -