Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Osmnáctiletá řidička srazila šestileté dítě na kole

Zraněný chlapeček musel být do nemocnice transportován letecky

Autor: Jana Holá pondělí 20. května 19:35 , aktualizace 20:39

Nehody

     Dnes před tři čtvrtě na šest odpoledne došlo ve Lhotě u Stříbra k dopravní nehodě, během které osobní automobil srazil malé dítě jedoucí na jízdním kole.

     Z místa bylo hlášeno možné vážné zranění šestiletého dítěte, které mělo po nárazu vozu přeletět přes kapotu a narazit do předního skla, takže k nehodě vyjely nejen všechny pozemní záchranné složky, ale byl povolán i vrtulník letecké záchranné služby z letiště v Líních.

     Hasiči zajistili místo události, zatímco malého chlapečka si do péče převzali záchranáři. Jeho zranění by zřejmě bylo menšího rozsahu, kdyby měl ochrannou přilbu, bohužel tomu ale tak nebylo.
     "Dítě bylo se středně těžkým zraněním, ale při vědomí, transportováno letecky na Akutní zónu Fakultní nemocnice Plzeň," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     Okolnosti nehody šetří policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

Aktualizace:

     "Mohu potvrdit, že došlo ke střetu šestiletého dítěte jedoucího na jízdním kole s protijedoucím osobním vozidlem značky Škoda Superb, které řídila osmnáctiletá žena. 
     Dítě utrpělo zranění, se kterým bylo letecky transportován do nemocnice. Řidička vyvázla bez zranění.
     Policisté ženu podrobili testu na přítomnost alkoholu, který vyšel negativní,"
doplnila podrobnosti mluvčí policie s tím, že dopravní nehodou se dále zabývají tachovští dopravní policisté.

Foto ilustrační

Le Fleur

Děláme moderní svatby, akce a další oslavy. Zajistíme vám květinovou výzdobu, ale také doplňky a další dekorace. Dodáváme kytky do kaváren, pokojovky do firem a rozvážíme vázané květiny a drobné dárky po Plzni a okolí. Vytvoříme pro vás také smuteční vazbu.