• Fashion News  • Mondaily: Najděte svůj parfémový archetyp s Alexmonhart

Mondaily: Najděte svůj parfémový archetyp s Alexmonhart

Šest unisex parfémů, šest archetypů. Nespočet způsobů, jak je vrstvit, abyste našli tu jednu jedinečnou kombinaci, která rezonuje s vaší duší. Lexikon věčnosti, jak se tato parfémová rodina nazývá, vás zavede do hloubi vaší osobnosti. Raves. Umění. Rituály. Jednoduchost. Únik. Filozofie. Všichni se hledáme a všichni jsme vším. Tyto mix&match vám pomohou vyjádřit pocit, který ve vás v jednu jedinečnou chvíli věčnosti otevře zázračnou kombinaci, třeba jen pro tu jednu jedinou nekonečnost. Právě teď v předprodeji na alexmonhart.com.

Andílci Victoria’s Secret, zpátky na výslunní?

Victoria’s Secret Fashion Show, ikonická událost, která od svého televizního debutu v roce 2001 okouzlovala miliony diváků, se po čtyřech letech vrací. Show, známá svými oslnivými přehlídkami a kulturním dopadem, v posledních letech čelila kritice a byla zrušena.Tento návrat přichází po neúspěšném pokusu o oživení akce prostřednictvím dokumentu „Victoria’s Secret World Tour“ a události na New York Fashion Weeku v roce 2023. Značka se ocitla pod palbou kritiky v roce 2018, kdy tehdejší marketingový ředitel Ed Razek prohlásil, že v show nebudou vystupovat transgender ženy, protože „show je fantazie“. Později své prohlášení odvolal, omluvil se a nakonec odstoupil ze své funkce.

Mluvčí Victoria’s Secret uvedl, že letošní show bude odrazem současné identity značky, která je vedena ženami. „Victoria’s Secret Fashion Show 2024 přinese přesně to, co naši zákazníci požadují – glamour, přehlídková mola, módu, zábavu, křídla – to vše skrze silnou, moderní optiku, která odráží to, kým jsme dnes. Jsme nadšeni, že můžeme tuto ženskou interpretaci ikonické show sdílet již v tomto roce!“

PANDORA ESSENCE: Kouzlo přírody ve špercích

Pandora představuje novou kolekci PANDORA ESSENCE, která okouzlí organickými tvary a sochařskými formami inspirovanými přírodou. Kreativní viceprezidenti Francesco Terzo a A. Filippo Ficarelli zdůrazňují, že kolekce představuje svobodu a smyslný design vybízející k doteku. Kolekce zahrnuje náušnice různých tvarů, od kulatých huggie po kapky s barokními perlami, kombinující odvážný a minimalistický styl. Každý z padesáti kusů je vyroben z kvalitního sterlingového stříbra a 14karátového zlacení. Kolekce je dostupná již od 15. května 2024.