Odvážná rodina překonala světový rekord, který jí však kompletně změnil život. Lékaři nevěřili svým očím

Fotografie: Depositphotos

Velkou pozornost si získala tato britská rodina. Během šesti let se jim narodilo hned pět dětí. Podle odborníků se šance na početí dvou párů dvojčat blíží k milionu.

Tohle je opravdu milionová rodinka. Před pár lety ještě netušili, jak rychle budou jejich děti přibývat. Během šesti let se dočkali hned pěti. Šance, že se něco takového stane, je přibližně 1 : 700 000. Podařilo se jim totiž otěhotnět s dvojčaty, a to hned dvakrát po sobě, zmiňuje deník Mirror. I když se rodiče nezastaví, nikdy by neměnili.

Po ultrazvuku zpanikařili, ale taky plakali štěstím

Gina Shelton a její partner Olie Lloyd žijí v britském Telfordu. Když před pár lety zakládali rodinu, ještě netušili, jak rychle jim to půjde, a že se dokonce stanou mediálními hvězdami. Jako první přišla na svět jejich dcera Phoebe. O tři roky později však zjistili, že jejích další dítě, které čekají, jsou ve skutečnosti dvojčata. A tak se rodina rozrostla o další dvě holčičky Niamh a Esme.

I když péče o dvojčata není zrovna procházka růžovým sadem, rodiče se přesto rozhodli, že se ještě pokusí o chlapečka. Za dva roky po narození děvčátek tak byla Gina opět těhotná. Lékař však překvapeným rodičům oznámil, že na ultrazvuku jsou opět dvě srdíčka. „Myslím, že jsme plakali štěstím a panikou, když jsme to zjistili, protože v té době jsme bydleli v bytě se dvěma ložnicemi a Olie zrovna stavěl náš dům,“ řekla DailyMail Gina, která ještě dlouho nemohla uvěřit tomu, co se stalo.

Miminko se po porodu stále usmívalo. Ukázalo se, že roztomilý jev má mrazivé vysvětlení

Pořídili větší dům i auto

Ale bylo to tak. Za pár měsíců se jim narodili dva chlapci, Arlo a Alby. A to teprve nastal skutečný kolotoč. „Dvojčata mají mezi sebou silné pouto, naše nejstarší dcerka je skvělou pomocnicí. Mít pět dětí je šílené, rušné a hlučné, ale nevyměnila bych to za nic na světě. Museli jsme si koupit sedmimístné auto, ale moje rodina je jedna z milionu a já ji miluji nejvíc na světě,“ řekla šťastná maminka pro britský Mirror.

Ačkoliv se nedá zcela přesně odhadnout pravděpodobnost, že se něco takového stane, odborníci se domnívají, že šance na početí dvou sad dvojčátek je asi 1 : 700 000. Ačkoliv se díky IVF šance na početí dvojčat zvyšuje, Gina počala oboje dvojčátka přirozeně a nikdo v její rodině dvojčata předtím neměl. Rodiče pěti dětí se tak opravdu nezastaví, nikdy by ale neměnili. Na SvětěKreativity jsme psali také o jiném unikátním případu. Žena porodila dvojčata s odstupem 22 dní.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*