Velká věštba na červen pro Býky: Mohou se vám otevírat cesty, o kterých jste jen snili

PRIMA HOROSKOPY S1 - BÝK: Měsíční horoskop na červen 2024

Co čeká Býky v šestém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaká magická rostlina jim přinese štěstí a ochranu? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červen vychází karta Vozu, což znamená, že budete nejspíš něčím taženi, možná budete něco řídit. Každopádně je důležité se udržet a nespadnout, protože vám jde nějaká vlna, může to být vlna příležitostí nebo rozhodování, případně cestování. Tento měsíc pro vás bude velmi dynamický a nebudete mít čas na city, protože se vrhnete do povinností a honby za svými sny a cíli. Mohou se vám otevírat cesty, o kterých jste dosud jen snili.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, jako kdybyste měli čich na různé příležitosti, vychází velmi pěkně. Konec první dekády je spojený s nějakými citovými šrámy. Berte to tak, že některé věci nevyjdou souhrou okolností. Možná ani nebudete mít čas tyhle věci řešit, protože vám přichází zajímavé možnosti, pracovní nabídky, může se to týkat letních kurzů a školení, můžete naskočit do nových projektů. Dívejte se proto kolem sebe, protože příležitosti budou na každém kroku.

Mohlo by vás zajímat: Blíží se novoluní ve znamení Býka. Přinese možnost finančně si polepšit

Druhá dekáda přináší radost. Dostanete se mezi lidi, na kterých vám záleží. Čekají vás setkání i romantické schůzky.

Ve třetí dekádě se může uzavřít v pracovní oblasti něco, co už delší dobu stálo, a vy možná budete čekat na výsledek. Něco si asi přetáhnete ještě do dalšího období. Nepodceňujte komunikaci s vaším okolím.

Magická rostlina pro Býky na červen

Magickou rostlinou pro vás v tomto měsíci je tymián, který nosí štěstí, chrání, čistí, uzdravuje nejen tělo, ale i duši a okolní prostor. Jaké jsou děti narozené ve znamení Býka, si poslechněte v úvodním videu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 6. 2024

Berani, můžete očekávat, že váš den bude trochu rozkolísaný. Kdybyste byli olympijským sportovcem, dnes byste stáli na startovní čáře a přemýšleli, zda jste dostatečně trénovali, abyste podali špičkový výkon. Máte natrénováno? Zvládnete to? Na pořadu dne budou jistě otázky týkající se vašich materiálních zdrojů.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.