HBO Max se od úterý mění na Max, spouští i novou aplikaci

úterý, 21. května 2024, 07:20 Aktuality, TV MediaGuru

Od úterý 21. května končí na českém trhu služba HBO Max a nahrazuje ji nová rozšířená VOD služba Max od Warner Bros. Discovery.

Zdroj: repro Max

Zdroj: repro Max

Od úterý 21. května se stávající služba videa na vyžádání HBO max mění na Max. Spolu s tím uvádí i novou aplikaci. 

Uživatelům, kteří jsou předplatiteli stávající služby HBO Max, zůstávají přihlašovací a platební údaje k Maxu stejné, jaké mají na HBO Max. Stejně tak mají být jejich profily, historie sledování a Můj seznam přeneseny na Max.

Předplatné Max je možné zakoupit ve dvojích plánech: Standard za 219 Kč / měsíc a Premium za 299 Kč / měsíc. Získat je i možné roční předplatné zvýhodněné o 16 % – v případě tarifu Standard za 2190 Kč a tarifu Premium za 2990 Kč. V rámci těchto balíčků lze vedle filmové a seriálové nabídky sledovat i letošní OH v Paříži.

Sledování je možné rozšířit ještě o doplněk Sport za 70 Kč / měsíc, Doplněk Sport obsahuje kanály Eurosport 1 a Eurosport 2 s nabídkou živých přenosů z cyklistiky, tenisu a dalších sportů.

Uživatelům dosavadní služby HBO Max má prozatím zůstat zvýhodněné předplatné 199 Kč a 132 Kč (uživatelé ještě předchozí služby HBO).

Služba Max zveřejnila ceník pro Česko, po spojení podraží

pátek 19. dubna 2024

U operátorů získají dosavadní zákazníci služby HBO Max v rámci migrace tarif Standard. Za vyšší kvalitu si bude nutné připlatit, pokud to operátor umožní. Přehled nabídky operátorů zde.

Max přichází, HBO Max končí. Operátoři nabídnou tarif Standard

čtvrtek 16. května 2024

Max v novém provedení slibuje nové funkce, žánry a příběhy z produkce Warner Bros., DC, HBO Originals, Max Originals, Discovery, TLC, Cartoon Network, Eurosport a dalších. Množství obsahu má být více než dvojnásobné oproti tomu, jaké je v současnosti k dispozici na HBO Max.

V seriálové nabídce má mimo řady dalších tyto tituly: Boj o moc (HBO), The Last of Us (HBO), Barry (HBO), Bílý lotos (HBO), Euforie (HBO), Rod Draka (HBO), Dům na opravu: Vítejte doma, Úspěch, nebo fiasko?, Tady jsme doma, Malý Sheldon, Larry, kroť se (HBO), Rick a Morty, A jak to bylo dál..., Holky z vejšky, Hra o trůny (HBO) nebo Láska a smrt. Sledovat je možnéfilmy z produkce Warner Bros. jako např. Duna: Část druhá, Barbie, Wonka, Joker, Harry Potter. 17. června bude mít premiéru druhá řada Rodu draka.

Warner Bros. přidává na českém trhu, spouští Warner TV a Max

úterý 26. března 2024

-mav-