Nejženštější trend léta 2024: Oblíbené a nepřehlédnutelné třásně znovu zdobí šaty, sukně i doplňky

Nejženštější trend léta 2024: Oblíbené a nepřehlédnutelné třásně znovu zdobí šaty, sukně i doplňky
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/ koláž Lifee
Kaskádovité minišaty, YAS, 2 270 KčLimetkové zavinovací šaty s třásněmi, H&M, 999 KčHáčkovaná vesta s třásněmi, IZIA, 1 569 KčDlouhé šaty s třásněmi, H&M, 1 329 Kč+ 14 fotek+ 15 fotek

Oblíbený styl, který zahrnuje oblečení poseté třásněmi, si razí cestu mezi letní hity roku 2024. S jarem vyrukoval nečekaně i na džínových bundách či kožených kouscích, létu už budou patřit veškeré jemné, zářivě třpytivé a oslňující varianty třásní všeho druhu a skoro na všem myslitelném, i nečekaném oblečení.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 21. 05. 2024 08:00

Diskotékově třpytivé plné flitrů a lesku nebo westernem dýchající džínové a kožené kousky. Třásně se mohou projevit v mnoha módních zpracováních, vždy ale zaručeně upoutají pozornost. A proto je s radostí vítáme zpět mezi letními trendy.

Roztančené saténové pohlazení

Milují je snad všechny slavné značky - proslulé jsou třásňové modely značky Herve Leger, dlouhým velejemným záplavám podlehla i značka Prada, na své hedvábně splývavé slipové šaty je letos s radostí našila i jednoznačná módní ikona Victoria Beckham. A zdá se, že s prázdnou neodejdeme ani my, běžné smrtelnice.

Diskotékový look nebo inspirace country prvky

Třásně nám tak nabízí třeba nejnovější kolekce inklinující k disco stylu. Ten je plný blýskavých materiálů, drobných pajetek a do řad řazených nejjemnějších třásní, které evokují bujaré prvorepublikové večírky.

Stejně oblíbený je ale i další nejvýraznější směr třásňových trendů. Zahrnuje džínové a kožené varianty a jasně tak poutá pozornost k znovu oprášenému hitu v podobě westernem inspirované módy.

Hitem budou také destruované třásně

Kouzlo rozevlátých proužků látky dominuje také další linii oblíbeného trendu. Třásně totiž mohou vznikat i jinak, než našíváním jemňoučkých řad nitek. Podobně efektní variantou ale jsou i modely, kterým nechybí špetka extravagance. Třásně vyhlíží jako rozpárané, nastříhané či potrhané cáry, samozřejmě ale ve vší módní počestnosti.

Na nádherné kousky vyšperkované třásněmi se můžete podívat do fotogalerie pod článkem.

Nela Boudová o těžkostech pěstounské péče: Dceru Sašu mi chtěli vzít

Nela Boudová o těžkostech pěstounské péče: Dceru Sašu mi chtěli vzít

Související články

Další články