Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Na Americké obtěžovali kolemjdoucí a pak tam zapomněli kamaráda

Čtyři a půl promile v deset dopoledne? U tohoto muže žádný problém!

Autor: Petr Novák úterý 21. května 09:31 , aktualizace 09:54

Alkohol Bezdomovci Městská policie Záchytka

Partner článku – Cortusa_group


     V neděli před desátou hodinou dopoledne si strážníci městské policie na Americké třídě v Plzni všimli skupiny osob, která obtěžovala kolemjdoucí, a samozřejmě okamžitě začali situaci řešit.
     "Skupinu se podařilo umravnit a vykázat z místa, ale na lavičce zůstal ležet poslední z nich, se kterým se nedalo hnout. Strážníkům dobře známý čtyřiačtyřicetiletý muž byl tak opilý, že probudit se ho podařilo až na několikátý pokus a díky svému stavu nebyl schopen se podrobit ani dechové zkoušce," popsala nám událost mluvčí městské policie.

     Muž nebyl schopen reagovat ani na základní požadavky a byl natolik mimo, že strážníci na místo pro jistotu přivolali zdravotnické záchranáře. 

     "Zdravotníci na místě potvrdili, že muž je schopen pobytu na protialkoholní záchytné stanici, kam byl opilec také o několik chvil později převezen. U muže se podařilo následně provést dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem 4,45 promile," doplnila na závěr mluvčí. 

Foto MP


Cortusa_group

Pečlivě vybíráme místa, kam umístíme naše projekty. Můžete si tedy být jisti bezpečnou lokalitou v blízkosti přírody i dostupnou z hlediska občanské vybavenosti. Neděláme jen pouhé stavební projekty. Našim klientům plníme sny a přání a pomáháme jim tak vytvořit opravdový domov.