Najdete rozdíly

Hádanky a hlavolamy jsou víc než zábavnou kratochvílí. Jsou způsobem, jak zbystřit své smysly a naučit se lépe a rychleji přemýšlet. Pravidelným řešením hádanek a kvízů zlepšujete kognitivní schopnosti, učíte se vnímat všechny potřebné detaily a soustředit naplno svou koncentraci na dané téma. 

Pokud s námi nesouhlasíte, pak si zkuste naši hádanku. A o co, že se vlastně jedná? Na zdánlivě obyčejných obrázcích vidíme dvě na první pohled totožné motorky. 

Nenechte se však mýlit. Tyto obrázky od sebe odlišují 3 zásadní rozdíly. Na vás je tyto rozdíly najít a ukázat nám, kde přesně jsou. 

Lehké to nebude. Tyto hádanky jsou koncipované tak, aby rozdíly byly co nejméně patrné. Objevit je tak zvládne jen člověk, který má dobře vyvinutý smysl pro detail a je více než pozorný. 

Pojďme si ale říct něco o motorkách na obrázcích. Na každém z obrázků vidíme motorku modročerné barvy. Každá z motorek obsahuje také červený detail. Jedná se o sportovní typ motorky. Tzv. silniční motorku, která dosahuje vysoké rychlosti. 

A právě někde na těchto obrázcích je schovaná výzva, která čeká na vaše odhalení. Je potřeba, abyste byli obzvláště pozorní a nevynechali žádný důležitý detail. 

Vidíte je?

Naše a jí podobné hádanky si kromě bezbřehé pozornosti žádají bezchybné a pohotové přemýšlení. Rozdíl se může skrývat skutečně kdekoliv. Vaším úkolem je rozdíly odhalit. 

Najdi rozdíly na těchto obrázcích:

Zdroj: Youtube

Bude zapotředí naprosté soustředěnosti a samozřejmě nesmíte vynechat jedinou maličkost, která by vás mohla nasměrovat k cíli. Je nutné projít obrázky kousek po kousku. 

Pokud jste rozhodnutí si naši hádanku vyzkoušet, pak na nic nečekejte a pusťte se do toho. Připravte si všechny své smysly. Jen tak máte šanci hádanku pokořit. 

Indície mohou být ukryté naprosto všude. Vyřešení hádanky a nalezení rozdílů navíc ztěžuje fakt, že na to máte omezený čas. Přesněji řečeno od nás dostanete pouhých 6 vteřin. Víc ani ťuk. To není mnoho, že? Přesto, pokud budete opravdu pozorní, rozdíly odhalíte. 

V okamžiku, kdy se časovač vašich hodinek zastaví, zastavte se spolu s ním. Pokud jste rozdíly na obrázcích motorek našli, pak vám patří veliká gratulace. Právě jste se zařadili mezi jedince, kteří jsou pro podobné výzvy doslova zrození. 

V případě, že stále nevíte, kde se rozdíly nachází, nezoufejte. My vám je ukážeme. První je v plastové části nad předním blatníkem, která je na obrázku č. 2 celá černá. Druhý rozdíl vidíme v pravém bočním zrcátku, které na na obrázku 2 posazené níž a poslední rozdíl je v opěrce sedátka, která má na druhém obrázku plný tvar, zatímco na obrázku č. 1 je uvnitř vykrojená. 

Zdroje: www.jagranjosh.com, www.timesnownews.com, www.jagranjosh.com