Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
21. května 2024 10:00
Čas čtení 3:48
Richard Balog

Top teniskové novinky značek Nike, Mizuno či New Balance. Vybereš si, ať už hledáš nové trendy, nebo upřednostňuješ klasiku

Top teniskové novinky značek Nike, Mizuno či New Balance. Vybereš si, ať už hledáš nové trendy, nebo upřednostňuješ klasiku
MÓDA
Uložit Uložené

Najdi své nové oblíbené tenisky.

Povyš své každodenní letní outfity na novou úroveň díky obuvi.

Toto je 10 nejatraktivnějších teniskových novinek za poslední týdny, mezi kterými najdeš známý model Puma Creeper Phatty s podpisem Rihanny, atraktivní Nike Zoom Vomero 5 i nadupaný futuristický kousek Mizuno Wave Prophecy LS.

prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě Footshop
Pokud hledáš limitované módní kousky včetně tenisek, které jsou již vyprodané v klasických online obchodech, zkontroluj REFRESHER Market. Na jednom místě najdeš nejlepší nabídky od ověřených prodejců.
Doporučeno
Sáhneš po cool jorts nebo cargo modelech? Prohlédni si 12 modelů mužských šortek, které budeš potřebovat v příštích měsících Sáhneš po cool jorts nebo cargo modelech? Prohlédni si 12 modelů mužských šortek, které budeš potřebovat v příštích měsících 14. května 2024 9:30

Puma Suede XL 2 499 Kč

Pokud jsi ještě nenaskočil*a na vlnu skateboardových tenisek, které jsou inspirovány trendem Y2K, je nejvyšší čas. Krok vedle neuděláš například novou modelovou řadou Puma Suede XL.

Designéři našli inspiraci v dědictví společnosti Puma v oblasti tance a streetwearu. Silueta má charakteristickou DNA ikonického modelu Suede, ale má moderní vzhled díky nadrozměrnému měkkému límci, jazyku a hrubé podrážce. Toto provedení má kvalitní semišový svršek v béžové barvě, který je doplněn o tonální kožený pruh a logo Puma. K dispozici je také černo-bílá verze modelu za stejnou cenu.

Puma Suede XL
Zdroj: Footshop

New Balance 530 2 999 Kč

Společnost New Balance v posledních sezónách válcuje konkurenci, a to i díky siluetě s označením 530, kterou designéři zkonstruovali jako běžeckou obuv v 90. letech. Odlehčená verze je vyrobena ze směsi syntetických materiálů s koženými překrytími a je vybavena pružnou podrážkou s technologií ENCAP, která poskytuje měkký došlap.

Linie tenisek nabízí každodenní styl s důrazem na nové trendy. Dodej svému kroku šmrnc za skvělou cenu. Za pozornost stojí i verze s tmavě zelenými panely.

New Balance 530
Zdroj: Footshop

Nike P–6000 PRM 2 999 Kč

Krok s módními trendy drží také vedení společnosti Nike, které na trend retro běžeckých tenisek reaguje novými provedeními modelu P–6000 PRM.

Stylová městská obuv je směsicí původních verzí Nike Pegasus a posouvá ostré linie ze začátku tisíciletí do moderních výšin. Vyvážená kombinace sportovních tvarů s prodyšnou síťovinou a překrytí ze syntetických materiálů je pastvou pro oči. Bonusem je pěnové odpružení, které dodává atletikou inspirovaný postoj a neuvěřitelné tlumení při každém kroku. Prohlédni si také světle hnědou variantu.

Nike P-6000 PRM
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07 2 999 Kč

Naopak Nike Air Force 1 '07 jsou nadčasovou klasikou, kterou můžeš vytáhnout kdykoli a budeš fresh. Konstrukce obuvi je inspirována 80. léty a nabízí odvážné detaily a styl, který si zamiluješ. Prémiový kožený svršek s perforací je zahalen do černo-bílého schématu s výrazným prošíváním jednotlivých panelů.

Pokud chceš vlastnit tuto atraktivní verzi ikonických tenisek Nike Air Force 1 '07, připrav si přesně 2 999 korun včetně doručení. Nosit je budeš několik sezón.

Nike Air Force 1 '07
Zdroj: Footshop

Asics GT–2160 3 299 Kč

Pokud jsi sneakerhead, víš, že tenisky s logem Asics jsou trefou přímo do černého. Pokud ještě nevlastníš žádný pár z dílen legendární japonské společnosti a máš rozpočet kolem 3 000 korun, sáhni po modelové řadě GT–2160.

Novinka s podtitulem „Rose Rouge“ má kultovní designový jazyk a disponuje klíčovými prvky, jako je elegantní sportovní estetika a zvlněné tvarování přední části chodidla. Tato kombinace vytváří industriální vzhled, který je vybaven pokročilými tlumicími technologiemi včetně Gel™.

V těchto teniskách budeš hrát nejvyšší módní ligu. Pokud hledáš širší seznam modelů Asics, zkontroluj tento článek.

Asics GT-2160
Zdroj: Footshop

Puma Creeper Phatty x FENTY 3 559 Kč

Rihanna je zpět z mateřské dovolené, obnovuje tedy svou spolupráci se společností Puma, a to prostřednictvím linie FENTY. Hvězdná umělkyně a podnikatelka představuje novinku v podobě známých tvarů siluety Creeper.

Upravená verze Puma Creeper Phatty x FENTY je vyrobena z kvalitního nubuku, přičemž vyniká a zároveň splývá s jemnými přírodními barvami. Detaily ve zlaté fólii a klasická podrážka Creeper povyšují tento nový drop na vyšší úroveň. Super vypadá také světle zelené provedení. Cena je férových 3 559 korun.

Puma Creeper Phatty, FENTY
Zdroj: Footshop

Nike Zoom Vomero 5 3 999 Kč

V modelu Nike Zoom Vomero 5 si užiješ neuvěřitelné pohodlí, jedinečnost i jednoduchý styl. Bohatě vrstvený design zahrnuje textilie, syntetický semiš a plastové akcenty, které dohromady vytvářejí jedny z nejzajímavějších tenisek letošní letní sezóny.

Skutečná technologie se potýká s nenáročnou láskou – detaily s reflexním designem ti dodají trochu odlesku, zatímco neutrální paleta z tenisek dělá jistou výhru pro jakýkoli outfit, který ti nabídne tvůj šatník.

Nike Zoom Vomero 5
Zdroj: Footshop

New Balance 9060 4 699 Kč

Slovy chvály nebudeme šetřit ani u dalších tenisek s podpisem společnosti New Balance, které najdeš v online obchodě Footshop.

Jeden z nejnovějších přírůstků v portfoliu legendární sportovní značky má vše, co potřebuješ. Nejvýraznějším prvkem tenisek New Balance 9060 je výrazná zvlněná mezipodešev natištěná gumovým materiálem, ale také tlumicími technologiemi – ABZORB, SBS a ENCAP.

Obuv, kterou miluje například Yaksha, je perfektním hybridem výkonu a lifestylu. Naskoč na vlnu New Balance.

New Balance 9060
Zdroj: Footshop

Mizuno Wave Prophecy LS 5 999 Kč

Pokud hledáš něco výjimečného, ​​co neuvidíš na každém, pak pro tebe máme připravenou chuťovku Mizuno.

Tenisky Mizuno Wave Prophecy LS jsou oděny do neutrálního schématu, ale přesto jsou nepřehlédnutelné. Hlavním znakem futuristické obuvi je ikonický Infinity Wave, který je nejvýraznějším provedením technologie Wave. Dvojitý vějířovitý tvar poskytuje nejvyšší úroveň podpory při každém kroku. Pro boční ochranu chodidla je určena Prophecy LS, která je také vybavena tvarovanou texturovanou klecí.

Cena 5 999 korun je sice vysoká, ale přímo úměrná kvalitě, která japonskou společnost Mizuno proslavila. Náš favorit v seznamu.

Mizuno Wave Prophecy LS
Zdroj: Footshop

A Bathing Ape Bape Sta 2 M2 — 7 399 Kč

Závěr seznamu věnujeme další chuťovce z Japonska – v tomto případě s podpisem A Bathing Ape. Streetwearová ikona, kterou založil legendární návrhář Nigo, udělala vlastní verzi tenisek Nike Air Force 1 Low a výsledek je ozdobou ulic více než 20 let.

Obuv má univerzální vzhled, který namísto ikonického swooshe doplňuje logo s hvězdou v černém provedení. Konstrukce je z lesklé kůže a nabízí perfektní základ pro několik sexy detailů včetně nápisů na patě či stříbrných oček.

Za pozornost stojí i bílo-zeleno-černá verze s vyraženým logem opice. Cena je stejná – 7 399 korun.

A Bathing Ape Bape Sta 2 M2
Zdroj: Footshop
prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě Footshop
Doporučeno
13 outfitů, které si můžeš obléct ke státnicím a maturitě. Tyhle kousky pořídíš už od 180 korun a vynosíš je kamkoliv 13 outfitů, které si můžeš obléct ke státnicím a maturitě. Tyhle kousky pořídíš už od 180 korun a vynosíš je kamkoliv 14. května 2024 16:00
Zpět
Sdílet
Diskuse