Vodafone TV zařazujje do balíčků videotéku Prima+

úterý, 21. května 2024, 11:30 Aktuality, TV MediaGuru

Vodafone zařazuje do své nabídky streamovací službu Prima+.

Zdroj: Vodafone

Zdroj: Vodafone

Vodafone TV přidává od 21. května do svého názvu znaménko plus. Od nynějška tak bude součástí každého balíčku Vodafone TV+ i předplatné videoslužby Prima+, a to v nejvyšším standardu Premium (bez reklam). 

Videoplatforma Prima+ Premium vyjde běžně na 149 korun měsíčně, diváci Vodafone TV+ ji  nově získají jako součást svého televizního balíčku. Ten  přináší více než stovku programů za cenu od 220 korun měsíčně. Kdokoli si pořídí Vodafone TV+, automaticky dostane i kupón na předplatné Prima+ Premium. 

„Spolupráce s Vodafonem je pro platformu Prima+ přelomová. Jako první na trhu nabízíme divákům kombinaci služeb placené televize a videoplatformy už v základním balíčku. Zákazníci mohou sledovat  premiéry našich seriálů i předpremiéry  pořadů,“ uvedl Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

Vedle produkce přináší služba Prima+ bez reklam i desítky nových a starších pořadů z dílny skupiny Prima, přes 2000 českých i zahraničních titulů, archiv odvysílaných pořadů TV Prima, přehrávání ve full HD kvalitě i předpremiéry vybraných pořadů. Více na primaplus.cz.

Balíček Vodafone TV+ obsahuje nejen přes sto televizních programů a předplatné Prima+ Premium. Součástí televize od Vodafonu je také vlastní Vodafone videotéka bez reklam, přehrávání až 7 dní zpětně, aplikace do tabletu, mobilu, chytré televize a TV lze sledovat také přes webový prohlížeč. Každý zákazník Vodafone TV má automaticky k dispozici funkci nahrávání pořadů. Pro své nahrávky má virtuální prostor o velikosti 100 hodin a platnost nahrávek je 90 dní.

-mav-