Nova v červnu zahájí roadshow po republice Den s Novou

úterý, 21. května 2024, 12:25 Aktuality, TV, Marketing MediaGuru

V rámci oslav 30. výročí zahájí TV Nova na začátku června roadshow, při které navštíví dvanáct míst v Česku.

Zastávky roadshow 30 let spolu, zdroj: TV Nova

Zastávky roadshow 30 let spolu, zdroj: TV Nova

TV Nova zahájí letní putovní show Den s Novou, v rámci které objede dvanáct zastávek po republice. První zastávkou bude 1. června Most a poslední 21. září Praha. Seznam všech zastávek včetně  programu jsou k dispozici na stránkách nova.cz. Vstup na akci je zdarma.

V rámci programu vystoupí tváře TV Nova a další osobnosti (mj. Pavel Zedníček, Lucie Vondráčková, Eva Holubová, Martin Dejdar, Robert Jašków, Adam Mišík, Vojtěch Vodochodský, Patricie Pagáčová a další herci seriálů Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2, Jedna rodina nebo Specialisté).

Celodenním programem provedou moderátorské dvojice známé z Televizních novin, Snídaně a dalších publicistických a zpravodajských pořadů TV Nova. 

Narozeninová roadshow je jednou z aktivit, které si letos TV Nova přichystala pro své diváky. V únoru proběhly dny otevřených dveří ateliérů, kde se natáčejí oblíbené seriály Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 nebo Zlatá labuť. Dalším narozeninovým dárkem byla také televizní premiéra série z dílny Voyo Originál Iveta.

-mav-