Vypráskej soudci kožich, radí Franta. Petr představuje nebezpečí a Filipovu karmu

Vypráskej soudci kožich – ZOO (201)

Návrat Petra v podání Roberta Urbana pěkně zahýbal dějem populárního seriálu z prostředí zoologické zahrady. Každodenně totiž zasahuje do života Evy Burešové a Tomáše Kluse alias Viky a Filipa a u nich v bytě už je pomalu pečený vařený. Michal Novotný je coby průvodce Franta přesvědčen, že by se fotograf měl mít na pozoru. Má pravdu? A proč se možná Filipovi vrací karma? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Viky a Petr se sice nerozešli v nejlepším, soudce zlomil půvabné brunetce srdce, když si našel milenku, jež s ním navíc záhy přišla do jiného stavu, přesto spolu zvládají komunikovat a vycházet si vstříc. Poslední dobou se zdá, jako by si k sobě opět nacházeli cestu. Viky se bývalé lásce svěřila s problémem otěhotnět a Filipa už nejednou zasáhl osten žárlivosti. Nyní Petr opět přilije olej do ohně.

Úspěšné designérce přezdívané česká Vivienne Westwood se přijde pochlubit s palačinkami. Připravování snídaně není jeho nejsilnější disciplína, takže když se mu oblíbený pokrm dětí povede, je na to náležitě pyšný. Naneštěstí se v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, ve stejnou chvíli vrátí domů Filip doprovázený Frantou Kolmanem. „Čau, zapomněl jsem tady nějaký fotky…“ dívá se zaraženě na překvapenou dvojici, popadne snímky a z nepříjemné situace rychle uteče.

Filipova karma v ZOO

„Vztahy nejsou žádná sranda. Já bych bývalýho od Viky nejradši zabil. Pořád se mezi nás motá,“ postěžuje si pak Adamovi. Ošetřovatel v podání herce Šimona Biliny, jenž nedávno pokřtil klip k písni To svý, mu ale připomene menší vroubek z minulosti. „Třeba to máš jako karmu,“ upamatuje ho na dobu, kdy byl bláznivě zamilovaný do Sid.

Trefná poznámka donutí Filipa dívat se na vztah Viky a Petra s větším nadhledem a moc to neřešit. To by tu ale nesměl být průvodce Kolman, který byl svědkem ranní události s palačinkami. „Ty nejsi schopen vidět, jaký nebezpečí pro tebe soudce představuje. Tutově se o něco pokusí. A až se s Viky pohádáte, bude to jeho výhra,“ varuje ho před charismatickým Petrem. „Měl bys mu vypráskat kožich,“ radí mu s tím, že jinak bude brzy litovat.

Měl by Filip poslechnout Frantovu radu a obávat se o vztah s Viky?

Ohodnoťte seriál ZOO na Kinoboxu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 6. 2024

Berani, můžete očekávat, že váš den bude trochu rozkolísaný. Kdybyste byli olympijským sportovcem, dnes byste stáli na startovní čáře a přemýšleli, zda jste dostatečně trénovali, abyste podali špičkový výkon. Máte natrénováno? Zvládnete to? Na pořadu dne budou jistě otázky týkající se vašich materiálních zdrojů.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.