Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Pátrání

Policie pátrá po tomto muži

Poznáte tohoto zloděje? Pohybuje se v centru Plzně.

Autor: Karel Aleš úterý 21. května 12:44 , aktualizace 12:59

Krádež Pátrání

Partner článku – RK Salzmann


     Policisté se zabývají případem krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
     "Podle dosud zjištěných skutečností odcizil dosud neznámý pachatel z neuzamčeného vozidla značky Mercedes, které bylo zaparkované v ulici Na Skalce, kožené pouzdro s osobními doklady a s platebními kartami. Dále odcizil sluneční a dioptrické brýle. Platební karty následně použil k několika bezhotovostním platbám a z bankomatu se pokusil vybrat přes 70 tisíc," popsala nám případ mluvčí policie.

     Podle našich informací muž kartu použil k platbě například na čerpacích stanicích MOL, Shell v ulici Edvarda Beneše, Shell u Centrálního autobusového nádraží Plzeň a na několika dalších místech.

     Policisté se případem nadále zabývají a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycen muž, který kartou platil a pokoušel se vybrat z bankomatu.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachyceného na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.


 


RK Salzmann

Rodinná firma s realitním zaměřením v plzeňském regionu. Prodej a pronájem: nemovitostí - byty | domy pozemků - stavební i hospodářské | komerčních nemovitostí - developerské projekty | obchody | haly