Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Pátrání

Srazil motorkáře, neposkytl mu pomoc, své auto nechal na místě a zbaběle utekl

Policisté šetří dopravní nehodu a pátrají po jejím viníkovi

Autor: Petr Novák úterý 21. května 13:17 , aktualizace 13:57

Nehody


     Včera před půl osmou večer došlo na silnici 201 u Mladotic na severu Plzeňska k dopravní nehodě, během které se střetl osobní vůz s motocyklistou. Po střetu zůstala obě vozidla mimo vozovku a řidič osobního vozu Škoda, aniž by zraněnému motorkáři poskytl první pomoc, z místa zbaběle utekl.

     Z místa bylo hlášeno zranění motocyklisty, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněného muže.

     "My jsme na místě ošetřili muže narozeného v roce 1993 a poté jsme jej transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

     Policisté mezitím v okolí pátrali po řidiči osobního vozu, vypátrat se ho ale bohužel dosud nepodařilo.

     "Dosud nezjištěný řidič jel s vozidlem Škoda Octavia od Horního Hradiště a při odbočování vlevo na Mladotice zřejmě nedal přednost v jízdě motorkáři narozenému v roce 1993, který jel s motocyklem Suzuki ve směru od Mladotic.
     Motocyklista při dopravní nehodě utrpěl zranění a musel být transportován k lékařskému ošetření. Vzhledem k jeho zranění nebylo možné provést dechovou zkoušku a byl u něj nařízen odběr krve. Veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov,"
 doplnila mluvčí policie.


Inter distribution

Prodejce špičkových značkových klasických i farmářských skleníků a doplňků k nim - přímý dovozce. Vše pro zavlažování skleníků i zahrad. Poradenství a servis.