Všichni víme, že móda není Davidovi cizí. Když byl aktivním fotbalistou, jen jeho účesy se stávaly ikonickými a holiči chlapcům po celém světě pravidelně dělali hlavu tzv. na Beckhama. Jakmile se po jeho boku objevila stejně trendová Victoria, přímo se nabízelo, aby pár začal koketovat s módou. Než se narodili jejich potomci Brooklyn, Romeo, Cruz a Harper, byla jejich dítkem značka dVb Style. David se pak však věnoval svým aktivitám spojeným se sportem, Victoria rozjela vlastní značku. A nyní svůj designérský um předvede i fotbalová modla Británie.

Zdroj: Youtube

David a Victoria Beckhamovi jako módní pár

I když se ví, že ačkoli jsou modely bývalé členky Spice Girls krásné, kvalitní a uznání se jí dostalo od nejpřísnějších módních kritiků, firma stejně měla být v červených číslech. Například v roce 2015 prý šlo o ztráty v přepočtu asi 130 miliónů korun, o rok později to mělo být už čtvrt miliardy. Právě David měl dotovat byznys Victorie, se svými miliardovými příjmy si to mohl dovolit. Nyní si však s látkami, střihy a designem pohraje on sám.

Nové módní spojení, David Beckham a Hugo Boss

Beckham svoji parafu zvěčnil ve smlouvě ne pouze jednorázové, nebo roční. S módní značkou bude spolupracovat několik let. Kolaborace zahrnuje, že zbožňovaný Becks bude tváří pánských linií, bude se kurátorsky podílet i na návrzích kolekcí. Ono kouzelné slůvko „kurátorsky“ neznamená nic jiného, že se Beckham neponoří do designu, jako to dělá třeba jeho milovaná Victoria. Fandové nemusí smutnit, že by v liniích nebylo vlastně nic od Davida. Je jedině dobře, že nebude navrhovat od první nitky, však nejspíš nezná pravidla střihů, funkčnost materiálu apod. Jeho postřehy a výběr designu dotáhnou k dokonalosti jiní.

Co se bude nosit

Ikonické kousky formálního i ležérního stylu uvidíme na molu už letos. Pod taktovkou Davida se představí kousky pro sezónu jaro/léto 2025. Co se týká kampaně s tváří Beckhama, ta přijde ještě dříve.  Jak sám Beckham prozradil, už nějakou dobu toužil po spolupráci s módním brandem, který by přinesl něco globálního. Spolupráce s Boss se mi velmi líbila a tým mě ohromil svými ambicemi, kreativitou i touhou po dokonalosti, pronesl David s tím, že prvním krokem spolupráce je kolekce  pro podzim/zimu 2024.

Skóruj jako Beckham. Ve všem

Na co sáhne, to se mu podaří. Beckham je i přes konec své sportovní kariéry váženou britskou celebritou. Spolu s Victorií patří mezi přátele královské rodiny. Když před dvěma lety zemřela Alžběta II., David ohromil obyčejností. Nevyužil privilegia známé osobnosti a nepředběhl frontu lidí, kteří se přišli poklonit ostatkům královny. Beckham si vystál 13 hodin mezi normálními lidmi, aby vzdal hold urozené dámě, která mu udělila titul „sir“.  I jeho vztah s milovanou Victorií v podstatě neprovází větší skandály. Jen se kdysi zmiňovala nějaká Rebecca Loos. Pár ale stále působí vyrovnaně, mají čtyři krásné děti, které Victoria porodila, aniž by řešila svoji ultraštíhlou figuru. A sympatické rovněž je, že ze svých dětí nikdy nedělali módní ikony. Zkrátka taková normální rodinka navzdory slávě a miliardám. Vždyť David sám nedávno pobavil videem, kde jako správný farmář venčí slepičky, které za ním věrně cupitají.  

Zdroje:

Související články