Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat za pár korun radost malým dětem?

29. Květen 2024

Bez ohledu na to, zda máte doma holčičky nebo kluky, jste prarodiči nebo tetou či strejdou, všichni chceme alespoň tu a tam udělat svým nejmenším radost. Pokud hledáte možnosti, jak neutratit mnoho, ale přitom dětem udělat radost a nadchnout je, stačí mít pár tipů, které fungují. Některé jsou pro kluky, některé pro holky, některé lze zvolit pro obě pohlaví.

Nakupujte do zásoby malé dárky pro více dětí najednou

Velmi výhodné je nakupovat online v e-shopech. Když už se tak děje, kupte rovnou více drobností pro více dětí, abyste buď objednávali zboží za jistou cenu a získali dopravu ZDARMA, anebo nemuseli podobný nákup řešit za měsíc znovu a dopravu hradili opakovaně.

Pro děti můžete koupit do zásoby drobnosti dle ročního období. Např. v létě jsou velmi populární bublifuky, křídy na venkovní kreslení, malé balonky, které se plní vodou a hází se navzájem po sobě, také molitanové mini míčky, které se nechají nasáknout vodou a pak se hází… Levné a skvělé jsou i sportovní pomůcky. Drahé není např. švihadlo, klasický míč, pomůcky do bazénů, jako plovací kruhy, křidélka, za dostupnou cenu se dá koupit i lehátko nebo třeba legrační osuška či župan.

V létě potěšíte kluky i holky nejrůznějšími tetovačkami, legračními nazouváky, spoustu času menší stráví na pískovišti, pokud jej máte. Takže nezapomeňte na nové formičky, které také nestojí majlant.

Máte dostatek místa? Kupte už teď drobnosti na podzim a zimu, které jsou teď ve výprodejích. Levné jsou např. „tvořítka“ na sněhové koule, také čepice a čelenky, které mohou být velmi nápadité. Pár korun stojí i pukací ohřívací polštářky do kapsy na zimu, nebo třeba dekorace

Udělejte radost dětem dřevěnými šperky

Teď na jaře i v létě budeme chodit více odhalení, proto vyniknou šperky. Dětem můžete pořídit levné dřevěné šperky, např. náušnice, korále, brože… samozřejmě s ohledem na jejich věk.

Dostupné pro větší holky jsou laky na nehty, pro kluky barevné kotníkové ponožky, které budou v sandálech či nazouvácích cool. Holky potěší i letní sklenice se slánkami, kluky můžete ponouknout k domácímu tvoření v kuchyni koupením tvořítek na nanuky.

Možností je mnoho. Projdete si nabídku legračních předmětů, drobností k věnování, nebo třeba hraček pro malé děti na jaro a léto a uvidíte, že vyberete i za pár korun.

Autor: redakce
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.