Hlavní obsah

Pětačtyřicetiletý muž z Klatovska si posílal s 13letou nahé fotky. Nakonec došlo i na sex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V policejní cele v neděli skončil 45letý muž z Klatovska kvůli sexu s nezletilou školačkou. Předcházela tomu jejich komunikace přes sociální sítě, kde si vyměnili i několik nahých fotek.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

Vše se podle zjištění Novinek odehrálo v malé obci na rozhraní okresu Klatovy a Plzeň-jih. Třináctiletá dívka se s mužem seznámila přes sociální sítě a údajně mu tvrdila, že jí je o tři roky víc.

Začali si posílat erotické fotografie a nakonec muž za dívkou v neděli přijel. Odvezl ji autem k nedalekému lesu, kde mělo dojít k pohlavnímu styku.

Ještě v neděli byl muž zadržen, ale týž den ho kriminalisté zase propustili poté, co jim třináctiletá dívka potvrdila, že z jeho strany nedošlo k násilí či nátlaku. Žádné zranění na těle dívky nezjistili ani lékaři při prohlídce v nemocnici. Muž je vyšetřován na svobodě.

Sexuální predátor si u žalobkyně vyjednal podmínku. Hrozilo mu přitom 12 let

Krimi

Hrozí mu 8 let

„Od neděle se zabýváme případem mravnostního charakteru, ke kterému mělo dojít na Plzeňsku. S ohledem na probíhající úkony trestního řízení nebudeme zatím poskytovat bližší informace,“ uvedla policejní mluvčí Iva Vršecká.

Muži hrozí obvinění z pohlavního zneužívání, za což by ho soud mohl poslat až na osm let do vězení. Podle informací Novinek nemá muž z minulosti na svědomí žádný podobný delikt a s policií spolupracuje.

Bič na sexuální predátory. Evropská komise navrhla pravidla proti zneužívání dětí na síti

Internet a PC
Související témata:

Výběr článků

Načítám