Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
21. května 2024 15:14
Čas čtení 0:28

Na palubě letadla směr Singapur zemřel člověk. Několik dalších lidí bylo zraněno

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Na palubě letadla směr Singapur zemřel člověk. Několik dalších lidí bylo zraněno
Zdroj: Rawpixel/na voľné použitie

Na palubě letadla společnosti Singapore Airlines na lince z Londýna do Singapuru zemřel kvůli silným turbulencím pasažér. Několik dalších lidí bylo zraněno.

Letoun Boeing 777-30ER byl odkloněn do Bangkoku a přistál v 15:45 místního času. Let číslo SQ 321 měl 211 pasažérů a 18 členů posádky.

21. května 2024 13:35 Čas čtení 0:43 Rusko údajně vypustilo do vesmíru nebezpečný satelit. Putin nasazení jaderných zbraní odmítá Rusko údajně vypustilo do vesmíru nebezpečný satelit. Putin nasazení jaderných zbraní odmítá

„Letecká společnost Singapore Airlines vyjadřuje rodině zemřelého hlubokou soustrast,“ uvádí aerolinka ve vyjádření. Doplňuje, že spolupracuje s thajskými úřady na poskytnutí lékařské pomoci cestujícím.

Singapurský ministr dopravy Chee Hong Tat oznámil, že vláda poskytne cestujícím a jejich rodinám pomoc. „Jsem hluboce zarmoucen incidentem na palubě letu SQ321,“ uvedl v příspěvku na Facebooku. Co přesně se na palubě stalo, je stále nejasné.

„Zranění způsobená silou turbulencí jsou v kontextu milionů uskutečněných letů poměrně vzácná. Silné turbulence však mohou vést k vážným zraněním nebo bohužel v tomto případě k úmrtí,“ řekl BBC odborník na všeobecné letectví John Strickland.

Domů
Sdílet
Diskuse