Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

"To vyúčtování změníš!"

Souseda i jeho známou zbil kvůli přeplatku za energie

Autor: Petr Novák úterý 21. května 15:25 , aktualizace 16:47

Napadení

Partner článku – Alfa Tactical


     Fyzickým napadením skončila v polovině dubna dlouhodobá rozepře mezi bývalým a současným správcem panelového domu v Rotavě na Sokolovsku.

     Mezi oběma staršími sousedy probíhal dlouhodobý spor, protože současný správce bývalého opakovaně obvinil z podvodu, vše ale vyvrcholilo, když přišlo vyúčtování za energie a služby. Protože v něm bývalý správce nenašel přeplatek, na jaký byl z minulých let zvyklý, rozhodl se celou věc s novým správcem vyřídit ručně, i když musel vědět, že správce domu nemá na vyúčtování naprosto žádný vliv.

     "Jednašedesátiletý muž po slovní rozepři se svými sousedy ve večerních hodinách neoprávněně vstoupil do bytové jednotky dalšího svého souseda a po krátké diskuzi měl sedmdesátiletého muže fyzicky napadnout několika údery pěstí. Po tomto útoku měl do muže strčit oběma rukama, ten vlivem toho zakopl a upadl na zem. Jednašedesátiletý muž si měl poté na něj kleknout, napřahovat na něj pěstí, přitom mu vyhrožovat a požadovat, aby změnil vyúčtování energie a služeb," popsal případ mluvčí policie.

     Sedmdesátiletého muže se snažila bránit třiašedesátiletá žena, která byla celé situaci přítomna, a bývalého správce několikrát vyzvala, aby byt opustil, načež ho chytila za ruku. Muž ženu také udeřil a až po chvíli se dvojici povedlo jednašedesátiletého muže vystrkat z bytu a přivolat policii.
     Následně museli oba napadení, tedy třiašedesátiletá žena a sedmdesátiletý muž, vyhledat lékařské ošetření.

     Policisté sdělili jednašedesátiletému muži podezření ze spáchání přečinů ublížení na zdraví, vydírání a porušování domovní svobody, za které mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na čtyři roky.

Foto ilustrační

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.