Přílet Pastrňáka na MS provázely komplikace. David byl smutný, prozradila maminka hokejisty

Co Čech, to trenér! s Marcelou Ziembovou

Co Čech, to trenér! s Marcelou Ziembovou a Slavomírem Lenerem

Příjezd Davida Pastrňáka na hokejové mistrovství světa byl komplikovaný, řekla v pořadu Co Čech, to trenér! na CNN Prima NEWS jeho matka Marcela Ziembová. Český hokejista totiž neletěl s rodinou ve stejném letadle a navíc se musel rozloučit na poslední chvíli.

Poté, co Boston Bruins vypadli ve čtvrtfinále NHL, posílili české hokejisty na mistrovství světa i David Pastrňák a Pavel Zacha. Museli se rychle sbalit, zařídit si letenky a vyrazit. Matka Davida Pastrňáka Marcela Ziembová v pořadu Co Čech, to trenér! na CNN Prima NEWS prozradila, že cesta nebyla úplně jednoduchá. „Davidova rodina se rozrostla, takže určitě chápete, kolik věcí se muselo sbalit. Neproběhlo to úplně jednoduše, ale máme ho tady, takže jsme rádi,“ řekla Ziembová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Brankáři zažívají saunu na ledě. Vedra v hale ovlivňují hokej, shodli se Hossa a Hrachovina

Ta na něj prý v minulosti vždy čekala na letišti, ale tentokrát to hokejista nechtěl. „Asi pro něj přijeli kluci. O to jsem byla ušetřená,“ řekla s úsměvem Ziembová.

Komplikované bylo i to, že Pastrňák do Česka neletěl s rodinou. „Z Bostonu měli letět společně do Paříže, ale nepovedlo se to a David letěl sám. Byl z toho smutný. Holky přiletí asi v pátek,“ popsala Ziembová s tím, že jsou nyní ve Švédsku.

Dodala, že její syn se musel rozhodnout na poslední chvíli. „Dozvěděli se, že holky nemají zamluvené stejné letadlo, takže se všichni měli během chvilky rozloučit. Když David sednul do letadla, tak si uvědomil, že je tam nechal a byl z toho rozhozený,“ sdělila Ziembová.

Maminka jednoho z nejlepších českých hokejistů v pořadu Co Čech, to trenér! také popsala, jak vidí šance hokejistů na úspěch. Více se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Tagy:
rodina Paříž hokejista NHL David Pastrňák Česko Pavel Zacha Co Čech, to trenér! Boston Bruins Mistrovství světa v ledním hokeji MS v hokeji 2024 Marcela Ziembová