Islamizace už i v Česku

7. 01. 2015 9:02:59
Začínají se objevovat první náznaky, že kromě "tradičních" zemí Evropy se silnou muslimskou komunitou začíná islamizace společnosti hrozit i Česku.

Pomalu, nenápadně a plíživě se rozšiřuje v naší zemi islám. Mnohé ženy, které přestoupily na muslimskou víru v tom vidí hlavně exotiku a charisma svých mužů. Málokterá si ale uvědomuje, jaký závazek a povinnosti na sebe bere.

Ženy, které přestupují k islámu souhlasí se svým podřadným postavením vůči mužům a některé to dokonce, jak jsme měli šanci vidět v televizi, považují za přednost. Mnohé ženy si neuvědomují, že pokud se budou chtít vrátit zpět či přestoupit ke křesťanství, existuje podle práva šaría, kterým se islám řídí, jen jeden trest - smrt.

Ve stejném pořadu vystoupil ředitel Muslimské unie v ČR Muhamed Abbas a v přímém přenosu potvrdil, že žena má poloviční hodnotu než muž jen proto, že má menstruaci, a tedy nelze brát její slovo například u soudu stejně vážně jako slovo muže. Přítomné konvertitky to označily za velmi rozumné, a že je takový postoj chrání.

Marně přemýšlím, jak může žena dobrovolně přistoupit na postavení, kdy její slovo prakticky nic neznamená a je takřka ve všem podřízená muži, na stav, kdy je brána jako majetek, kdy je v souladu s právem šaría fyzicky trestána za neposlušnost a kdy může být beztrestně zavražděna kvůli cti jejího "majitele".

Zpráva BIS se zmiňuje o napojení fundamentálních islamistů žijících v Česku na radikály v arabských zemích, přičemž oboustranně dochází k finančním tokům. Peníze plynoucí do Čech mají za cíl získat další věřící a podpořit radikální islamisty v Česku, peníze plynoucí opačným směrem pak míří do arabských zemí k neznámým nebo těžko dohledatelným osobám.

Musíme si uvědomit, že jde o veřejně přístupnou část zprávy BIS a přesto se v ní mluví o radikálních islamistech na území ČR. Co je v tajné části zprávy, která se k veřejnosti nedostane se můžeme jen dohadovat, ale můžeme s úspěchem předpokládat, že situace je ještě závažnější.

Ombudsmanka Šabatová nedávno označila jako diskriminaci, když se dvě muslimské studentky ucházely o studium na zdravotní škole a odmítly se podřídit školnímu řádu, se kterým stovky zahraničních studentů nemají problém.

Předseda sedmičlenné strany Úsvit Okamura se svými výroky postavil k otázce islamizace tak, jak to umí - populisticky až rasisticky. Vyzval k venčení prasat vedle mešit a k bojkotu prodejen s kebabem, protože z těchto peněz je financován terorismus.

Okamurovo prohlášení je silně za hranou přijatelnosti a je stejně nebezpečné jako radikální islamismus. Na druhou stranu proniklo na veřejnost, že u nás existuje Shariah4Czechia, Šaría pro Česko. Prakticky anonymní příspěvky stejně jako provozovatelé webových stránek se k Okamurovým slovům vyjádřili.

V textu se mimo jiné píše: "A už vůbec se nehodláme přizpůsobovat kultuře a tradicím, kterou jsme buď opustili, nebo kterou mají lidé kolem nás. Kulturu a tradici česká ani evropská legislativa nijak neurčuje a nevyžaduje. Žádný zákon nás nenutí, abychom se kulturně přizpůsobili a začali chodit v plavkách, začali pít alkohol atd."

Představitel Shariah4Belgium před nějakou dobou pronesl po incidentu, kdy se zahalená řidička odmítla identifikovat policistce a místo toho ji napadla a zranila, zcela šokujícím způsobem. "Pokud se vám (Belgičanům, pozn. R.P.) nelíbí islám, tak se z Belgie odstěhujte."

Ředitel Muslimské unie Abbas poskytl rozhovor a v něm použil pár vět hodně vypovídajících o myšlení jeho i islámu, přičemž mě dokázal zvednout ze židle. Jeho podivení jak nad tím, jak můžeme jíst vepřové bylo ještě úsměvné. Našinec zase například nechápe, jak mohou Číňané jíst psy.

Na otázku, zda hájí právo šaría a tedy i sekání končetin za krádeže či kamenování, odpověděl: "To napsal Bůh. Otázka, jak je trest přísný, je věc názoru. Některé tresty jsou i v Bibli. Píše se tam „kdo z vás je bez viny, ať hodí kamenem“. To je přece ono."

Neuvěřitelné. Abbas zcela postavil na hlavu výzvu Krista k milosrdenství a odpuštění, kdy bylo poukázáno na to, že nikdo není bez viny natolik, aby trestal kamenováním. Ano, křesťanství si prošlo svou dobou temna, kdy se upalovalo a trestalo ve jménu víry.

Islám je o nějakých 600 až 700 let mladší a přesto, že má k dispozici veškeré moderní vymoženosti, zdá se, že se ze svého temna nehodlá vymanit, naopak je snaha žít stejně uboze jako v době jeho vzniku. Nejmodernější zbraně ano, ale myšlení a úctu k životu jako před čtrnácti sty lety.

Islamisté pohrdají západním stylem života a jejich víra je vede k celosvětovému nastolení islámu a zabíjení těch, kteří odmítnou islám přijmout. Pro nás je zase nepřijatelné, aby žena, která se stala obětí znásilnění (větší ponížení pro ženu snad ani neexistuje) byla potrestána smrtí kamenováním za ciziložství.

Měli bychom si uvědomit, že islám už ze své podstaty je radikální a nesnášenlivý. Pouze důsledná sekularizace může být cestou, jak se islám může dostat ve svém vývoji dál. Do té doby je zapotřebí bránit se pronikání této kultury do našeho prostoru.

Není možné neustále ustupovat a potírat svou vlastní kulturu jen proto, abychom nebyli označeni jako xenofobové nebo islamofobové. Abychom ze strachu, že budeme označeni jako rasisté zcela nepopřeli svou vlastní kulturu. Přicházíte k nám žít? Přizpůsobte se a svou víru si praktikujte v soukromí. Je to čistě vaše osobní záležitost.

Nehodláte se přizpůsobit zdejšímu životu a stylu? Pak se vraťte, odkud jste přišli. Tam je pro vás místa víc než dost. Budete mezi svými a nebudete se muset přizpůsobovat. Evropa je otevřená každému, kdo přichází v dobrém, ale měla by se bránit těm, kteří si ji chtějí podmanit a vnutit nám svou kulturu, kde lidský život znamená méně než život velblouda.

Dodatek: Dnes vtrhli do redakce francouzského satirického týdeníku zakuklení ozbrojenci. Za volání Allahu Akbar zastřelili 12 lidí a dalších šest je v kritickém stavu. Týdeník zveřejnil karikatury Mohameda. Po útěku z redakce útočníci oslavovali. Podle svědka jeden ze střelců vykřikoval, že pomstili proroka. Islámská tolerance a vyspělost v praxi...

Autor: Rudolf Polanecký | středa 7.1.2015 9:02 | karma článku: 48.60 | přečteno: 23384x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 27.53 | Přečteno: 440 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 25.96 | Přečteno: 1300 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 15.97 | Přečteno: 446 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 15.28 | Přečteno: 261 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.96 | Přečteno: 680 | Diskuse
VIP
Počet článků 1257 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4345
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.



TOPlist

@RudolfPolanecky


Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký


Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz

Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz


FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...