PAVEL CALLTA si připsal další milion

Pavel Callta

Zpěvák PAVEL CALLTA je milionář. Pochopitelně měřeno počtem zhlédnutí jeho klipů na YouTube. Další milion si právě připsal s aktuálním singlem Tak promiň.

Callta byl jedním z prvních hudebníků, který pochopil, jak důležité jsou sociální sítě a on-line komunikace s fanoušky. Na YouTube nasbíral tisíce věrných příznivců, o které se může kdykoli opřít. Na milionovou sledovanost tak útočí s každým videem, které na svůj kanál umístí. Skladbu Tak Promiň nejprve nahrál jako akustický pozdrav komunitě na sociálních sítích, na základě jejich reakcí se následně rozhodl vytvořit plnohodnotnou verzi. S ní nyní boduje i v některých rádiích.

Připomeňme, že Pavel Callta spolu s Jakubem Děkanem a Martinem Harichem objíždějí až do poloviny prosince české kluby v rámci Red Head Tour 2016. Dnes například vystupují v Brně, zítra v Sedlčanech.

Zbývající zastávky Red Head Tour 2016: 18.11. Brno, 19.11. Sedlčany, 25.11. Jihlava, 26.11. Děčín, 2.12. Jablonec nad Nisou, 9.12. Klatovy, 10.12. Kutná Hora, 15.12. Ostrava