Další ročník Affiliate konference již za měsíc v Praze

Jubilejní 10. Affiliate konference přinese dosud největší koncentraci odborníků na výkonnostní online marketing. Účastníci se mohou těšit na přednášky a případové studie čelních představitelů světa affiliate, ať už z řad partnerů, konzultantů či inzerentů. S prezentací přínosů affiliate marketingu vystoupí mimo jiné zástupci dvou významných inzerentů, e-shopů Zoot a Dr.Max.

 

Affiliate konference je jedinečnou příležitostí, jak načerpat informace od zkušených profesionálů z oboru affiliate marketingu. Účastníci získají přehled o tom, jak se rychle prosadit v affiliate nejen v ČR a na Slovensku, ale i v zahraničí, a dozví se, jaké trendy dnes v této významné marketingové disciplíně panují.

Robert Studený, zakladatel největší české affiliate sítě VIVnetworks.com, ukáže, jak efektivně přistupovat k affiliate programu a jak má vypadat správná spolupráce mezi inzerentem a partnerem. Jeho prezentaci tematicky doplní Jules Bazley ze CJ Affiliate by Conversant, který přijede z Velké Británie s inspirativní přednáškou o tom, jak funguje spolupráce mezi partnery a inzerenty ve Velké Británii, přičemž chybět nebudou ani ukázky a tipy na příkladech velkých prodejců.

Internetový podnikatel Petr Jurča se zaměří na přidanou hodnotu affiliate projektů a poradí, na co se zaměřit a na co při tvorbě affiliate projektu nezapomenout. Účastníci se také dozví, jak s affiliate programem pracuje už 4 roky největší český módní e-shop ZOOT. Zástupce Dr.Max. zase představí specifika reklamy na léky a medicínské produkty.

Chybět nebudou ani praktické informace typu jak správně nastavit Google Analytics, aby inzerent dostával relevantní informace, které slouží k optimalizaci affiliate kampaní.

Konference se uskuteční 4. 4. 2017 v inspirativním prostoru Radlická kulturní-sportovna v Praze. Nedílnou součástí každého setkání je samozřejmě networking a chybět nebude ani oblíbená afterparty. Více na www.affiliatekonference.cz.

Tip na příspěvek:  Linux - operační systém zdarma

 

O společnosti VIVnetworks.com

VIVnetworks.com patří na českém, slovenském, polském a maďarském trhu mezi silné hráče na poli Affiliate marketingu. Využívá k tomu technologii CJ Affiliate by Conversant (dříve Commission Junction). Ke klientům na českém trhu patří známé značky jako například KASA.cz, MALL.cz, ZOOT, EURONICS.cz, NOTINO, OKAY, SCONTO, ČEDOK, TCHIBO, TESCOMA, BATA, ALLIANZ, mBank, HEJ.sk a další. Významně se podílí na rozvoji trhu výkonnostního marketingu pořádáním workshopů a konferencí. Více na http://www.vivnetworks.com.

Sdílejte článek přátelům:
, , , , , ,
Show Buttons
Hide Buttons