Letní Island z Prahy za 4 258 Kč
8.3.2017

Letní Island z Prahy

O této nabídce

Od 31. května začíná z Prahy přímo do Reykjavíku létat maďarská nízkonákladová společnost Wizzair, čehož se určitě oplatí využít k letnímu výletu na Island! K mání je nyní několik zajímavě naceněných termínů, z nichž nejvíce vyčnívá ten červencový za velmi hezkých 4 258 Kč. Takováto cena během letních prázdnin je velmi lákavá a určitě stojí za to zvážit, jestli to není ta správná motivace, proč si zaletět na týden na tento vyhlášený ostrov ohně a ledu. Ten se Vám jistě dostane pod kůži zejména díky svým neopakovatelným přírodním scenériím a Vy se na Island budete chtít brzy vrátit.
  • Rezervace: přímo přes stránky dopravce Wizzair
  • Zavazadla: 1 ks menšího příručáku s limity 42 x 32 x 25 cm
  • Dostupnost: nejlevněji květen – červenec 2017
  • Termíny:
    • 12. – 19. 7. za 4 258 Kč
    • 11. – 21. 6. za 5 108 Kč
    • 14. – 21. 6. za 5 768 Kč
    • 31. 5. – 7. 6. za 5 928 Kč
  • Tip: uvedené ceny platí pro členy Wizzair Discount Clubu, ostatní si budou muset pár stovek připlatit nebo členství zvážit 🙂

Ubytování

Stejně jako i jinde ve světě, tak i na Islandu naleznete ucelenou nabídku ubytovacích kapacit na serveru Booking. Případně lze použít i srovnavač služeb Trivago. Nutno dodat, že na tomto ostrově se musí počítat i s alternativou v podobě AirBnB, které v některých lokalitách vychází velmi zajímavě.

První nebo poslední den jistě strávíte přímo v hlavním městě – Reykjavíku, kde byste se měli podívat na tento jednoduchý guesthouse přímo v centru za 1 622 Kč/os./noc nebo třeba tento skromný hotel za 1 338 Kč/os./noc. Během Vašich dalších cest po ostrově již volte ubytko dle Vašeho cestovního itineráře. Zpravidla nejlevněji vychází pronájem chatek, které jsou většinou pro 4 osoby a po celém Islandu je jich rozeseto nepočitatelně. Jelikož během léta by měly být i teploty příjemnější, tak rozhodně není zcela od věci zvážit i stanování..

Autopůjčovna

Nezanedbatelným pomocníkem během Vašeho poznávání Islandu se jistě stane zapůjčené auto, které Vám nejen ušetří spoustu času, ala také budete pány svého time-managementu a jednoduše si zvolíte vlastní okruh po ostrově. Který se mimo jiné dá objet i celý dokola po „hlavní silnici č. 1“. Pouze pro cestu do vnitrozemí doporučujeme auťák 4×4 vzhledem k nezpevněnému terénu.

Náhled letenky z Prahy do Reykjavíku za 4 258 Kč

Letní Island z Prahy za 4 258 Kč

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)