Dárek, který nadchne každého muže? Jedině lístky na fotbal!

Tagy:  zájezd, fotbal, barcelona, londýn, arsenal, fc barcelona, západ, ubytování

Dárek, který nadchne každého muže? Jedině lístky na fotbal!

Co člověk, to diametrálně odlišný vkus prakticky v čemkoliv. Největší rozdíly jsou patrné především mezi pohlavími, neboť i když si s partnerem sednete v mnoha ohledech, pravděpodobně se vaše představy o dokonalé zábavě budou trochu lišit. Zatímco ženy preferují nekonečné nákupy, sezení u kadeřnice a kosmetiku, muži zpravidla milují sport a rychlá auta. Lámete si hlavu s tím, jak překvapit svého milého a čím jej obdarovat na narozeniny nebo výročí svatby? Pak zapomeňte na wellness pobyty, luxusní oblečení nebo poukázky do oblíbených restaurací a zvolte ryze chlapskou zábavu v podobě lístků na fotbal.

Pro fotbal má slabost většina mužů a dokonce i tací, kteří sportu dvakrát neholdují. Každý muž má svůj oblíbený fotbalový klub, a to jak v případě České republiky, tak v zahraniční sféře. Lístky na místní stadion jsou sice příjemným překvapením, ale nejsou až tak neobvyklé a pravděpodobně si je váš drahý kupuje pravidelně. Čím ale dostanete naprosto každého muže, jsou lístky na fotbalový zápas těch největších velikánů a fotbalových legend. Dárky pro muže k narozeninám v této podobě vás vynesou na výslunní a na vždy se zapíší do historie těch nejlepších nápadů.

Zařijte tu pravou fotbalovou vřavu, autor: fotbaltour.czZařijte tu pravou fotbalovou vřavu, autor: fotbaltour.cz

Dovolená v Barceloně trochu jinak

Jedním z nejpopulárnějších a fotbalově také nejzdatnějších fotbalových klubů je beze sporu FC Barcelona. Vidět její hráče na živo je snad snem naprosto každého fotbalového nadšence a pokud svého muže chcete potěšit na maximum, věnujte mu právě skvělý zájezd na fotbal v Barceloně. Barcelona je navíc impozantním španělským městem, čili dovolenou můžete skloubit s odpočinkem a poznávacím zájezdem a ve volném čase si projít historickou část města, vyfotografovat si místní pamětihodnosti, pochutnat si na výborném tapas a případně se vykoupat v moři a nachytat nějaký ten bronz.

Zájezd obsahuje obousměrnou letenku do Barcelony se všemi poplatky, ubytování v příjemném hotelu, služby delegáta, nonstop infolinku a samozřejmě to nejdůležitější, čímž jsou zmiňované vstupenky na fotbalový zápas, který se na vždy zaryje do vaší paměti.

Anglie pro milovníky Arsenalu

Od horkokrevné a sluncem zalité Barcelony se dostáváme do chladnější novogotické Anglie, která má po fotbalové stránce rovněž co nabídnout. Jejím nejznámějším fotbalovým klubem je Arsenal, jež rovněž reprezentuje významné fotbalové hvězdy, jako je například Petr Čech nebo Alexis Sanchez. Pokud váš muž patří k fanouškům tohoto fotbalového klubu, pak byste jej měli doprovodit do Anglie, konkrétně do hlavního města Londýna. Za jednotnou cenu získáte opět ubytování, obousměrné letenky a bez pochyby vzácné lístky na zápas Arsenalu, díky nimž poznáte pravou londýnskou fotbalovou vřavu a fanoušky, kteří vytvářejí to správné nenahraditelné sportovní prostředí.

Lístky na fotbal jako nejlepší dárek pro muže, autor: fotbaltour.czLístky na fotbal jako nejlepší dárek pro muže, autor: fotbaltour.cz

Článek Dárek, který nadchne každého muže? Jedině lístky na fotbal! byl publikován 19. března 2017 v 23.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...